mama-patrycji 16.05.04, 13:39 Mam na razie takieati,Patunia,Patrysia,Patka.Czy znacie jeszcze jakieś? Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: PATRYCJA-jakie zdrobnienia ? 16.05.04, 20:39 Witaj ! Mnie to imie nie za bardzo sie popdoba,kiedys mialam znajoma Patrycje na ktora wszyscy tak brzydko mowili PATRYCHA i tak zostalo do dzis.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
wadera77 Re: PATRYCJA-jakie zdrobnienia ? 17.05.04, 13:33 ja mam tak na imie i jak bylam mala to moje male wtedy kuzynostwo wolalo na mnie Punia(bo niemozliwa bylo do wymowienia pelna wersja), a rodzice i rodzinka Patunia. Teraz tylko Patrycja... Kolezanki z liceum nazywaja Pacia Odpowiedz Link Zgłoś
zossia Re: PATRYCJA-jakie zdrobnienia ? 17.05.04, 21:31 A może patelnia? Uroczo. Odpowiedz Link Zgłoś
spatrycja Re: PATRYCJA-jakie zdrobnienia ? 21.05.04, 18:07 Na mnie znajomi mowia Pati i jest mi milo, ciesze sie bo nie mozna wymyslec z tego imienia takich glupot jak wymyslaja dzieciaki Agata dupa zamiata i tp w szkole wolali na mnie papryka ale nie obrazalam sie bylo mi tez milo. Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Agata zamiata 21.05.04, 19:27 spatrycja napisała: > tego imienia takich glupot jak wymyslaja dzieciaki Agata dupa zamiata i tp w Dziwne, zawsze było "Agata nogą zamiata". Czego to dzieciaki teraz nie wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
spatrycja Re: Agata zamiata 21.05.04, 21:10 wiem tak tez olali ale zeby bardziej dokuczyc wolali na moja koleznake, ktora nie byla do tego dosc zgrabna ze nie noga tylko .... zamiata Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: PATRYCJA-jakie zdrobnienia ? 18.05.04, 10:34 U mojej cioci była PATUSIA Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: PATRYCJA-jakie zdrobnienia ? 22.05.04, 09:20 bardzo dziękuję za wypowiedzi.Dla mnie to imię jest najcudniejsze na swiecie,bo nosi je najcudniejsza istotka pod słońcem,która jest dla mnie WSZYSTKIM!!!!!!!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś