magducha78 30.07.11, 12:46 dziewczynki 6 Julia 5 Zofia 4 Alicja Hanna Karolina Lena Maja Maria Wiktoria Zuzanna 3 Aleksandra Helena Nina Oliwia 2 Agata Amelia Blanka Gabriela Kalina Kinga Klara Michalina Nadia Natalia 1 Adrianna Anastazja Antonina Barbara Beata Bianka Daria Dominika Dorota Elżbieta Emilia Ewa Ida Iga Izabela Jagoda Julianna Kaja Laura Magda Malina Małgorzata Marika Marina Marta Nikola Patrycja Weronika Rozalia chłopcy 6 Antoni Filip 5 Jan Mateusz Piotr Wojciech 4 Jakub Karol Tomasz 3 Aleksander Igor Krzysztof Marcel Mikołaj Szymon Wiktor 2 Adam Adrian Bartosz Cezary Dawid Łukasz Maciej Michał Patryk Paweł Stanisław Tymon 1 Albert Aleks Andre (obce nazwisko) Bartek Borys Bruno Cyprian Damian Fabian Franciszek Gustaw Ignacy Kacper Kajetan Konrad Leon Maksymilian Marcin Miłosz Oskar Radosław Rafał Ryszard Sebastian Szczepan Tadeusz Winicjusz Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 30.07.11, 12:58 dwa imiona Adam Maciej Andre Ludwik (obce nazwisko) Antoni Piotr Kajetan Piotr Karol Michał Karol Wojciech Natalia Zofia Oliwia Magdalena Zofia Ewa bliźnięta Albert i Maksymilian Kaja i Nadia Cezary i Filip Antoni i Lena rodzeństwo Antoni ma brata Jakuba Filip ma siostrę Zuzannę Agata ma siostrę Justynę i brata Gucia Leon ma siostrę Lenę Winicjusz ma braci Jana i Nikodema Kinga ma brata Łukasza Odpowiedz Link Zgłoś
polifonia1983 Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 30.07.11, 13:44 Na początku wieje nudą, potem się rozkręca In plus: Kalina, Rozalia, Albert, Cyprian, Gustaw, Ryszard, Tadeusz In minus: Marika, Malina, Nikola, Fabian, Oskar, Winicjusz, Kaja Życzliwe zdziwienie: Anastazja, Marina, Miłosz, Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 30.07.11, 17:05 Marina to niestety po polsku Maryna... Szkoda, że rozdice wybrali wersję niespolszczoną. Wyrazy uznania dla rodziców Winicjusza i Szczepana. Odpowiedz Link Zgłoś
polifonia1983 Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 30.07.11, 18:14 Ja spotkałam się z dwoma tłumaczeniami Mariny - od boga Marsa i (częstsze) "morska". Maryna - forma stworzona od Marii. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 31.07.11, 00:24 Marina jest po polsku Maryną i nie chce być inaczej. Pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 31.07.11, 21:16 Albert i Maksymilian-najciekawszy zestaw bliźniaczy od dłuższego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_o Re: dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo IP: *.prod-infinitum.com.mx 01.08.11, 06:26 Rodzice sie chyba Seksmisji naogladali. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 30-31 lipca 01.08.11, 20:45 DZIEWCZYNKI: Czołówka mnie nie zaskakuje. Pozytywnie: Blanka, Klara, Michalina, Anastazja, Barbara, Elżbieta, Julianna i Rozalia. Dawno nie widziałam małej Beatki i Dorotki. CHŁOPCY: W chłopięcej czołówce również nie ma niczego zaskakującego. Miło spojrzeć na Cypriana, Gustawa, Ignacego, Kajetana, Ryszarda i Tadeusza. Ogromnie zaskoczył mnie Winicjusz - dla mnie jednak dość "jednoznaczne" imię i syna bym tak nie nazwała. DWA IMIONA: Kajetan Piotr, Natalia Zofia - najładniejsze zestawy wg mnie BLIŹNIĘTA: Albert i Maksymilian - o masz ... czyżby rodzice byli fanami "Seksmisji"? Dla mnie to przesada ... Kaja i Nadia - pasują Cezary i Filip - nie pasują mi popularnością przede wszystkim Antoni i Lena - nieee ... RODZEŃSTWA: Winicjusz ma braci Jana i Nikodema - zaskakuje ten Winicjusz przy Jaśku czy Nikodemie; chyba jednak za bardzo przy nich hardcorowy wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś