pawlogr 09.06.04, 09:31 Już za kilka tygodni będę młodym tatusiem. Wiemy już że to bedzie córeczka. Nie możemy się jednak zdecydować na imię, chociaż już jest lepiej wybór między dwoma Emilka czy Martynka. Które z tych dwóch podoba się Wam bardziej i czy wogóle Wam się podobają i nie są już zbyt oklepane? Dzięki za wszelkie opinie. Młody tatuś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michamina Emilia 09.06.04, 10:21 Mi zdecydowanie Emilka. Imienia Martyna nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
iga_iga Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 10:25 zdecydowanie emilka jest krótsze i ładnie się zdrabnia Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 11:20 Zdecydowanie Emilia! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 12:07 Tez jestem za Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
pawlogr Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 12:21 przed chwilą w odpowiedzi na inny list gdzie też między innymi ktoś pytał o Emilię, przeczytałem opinię , że Emilka jest zbyt rozmiękczona i pewnie też taka będzie w zyciu. Co Wy na to? (Wybór imienia to cięzka sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
kamabs Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 12:23 Zdecydowanie Emilka- Mila, MIlunia. Z moja corka w przedszkolu jest 5 Martynek Pozdrawiam Mama Ewy i Jagody Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 18:03 Moim zdaniem zdecydowanie Martyna. Mała Martynka brzmi świetniePozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 09.06.04, 19:59 Martyna!! Sama noszę to imię już wiele, wiele lat ) i zawsze moi znajomi wymyślali jakieś kosmiczne zdrobnienia do tego imienia, zawsze mi się podobały. A Emilia też w sumie nie jest zła. Mam przyjaciółkę Emilię, na którą w młodości mówiliśmy Plater, hehe ) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 11.06.04, 16:54 Zgadzam się z Klaudią. Imię Emilia jest moim zdaniem zdecydowanie ładniejsze od Martyny i fajnie się zdrabnia. Mam bardzo dobre skojarzenia związane z nim. Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiagr Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 14.06.04, 21:54 Emilka ładnie,a nie myślałeś o Łucji? Mi się bardzo podoba.Ciekawa jestem opinii innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: Martyna czy Emilia- które ładniejsze? 15.06.04, 07:56 Hej, moja córeczka, która urodzi się w sierpniu będzie mieć na imię Emilka!!! Martynka mi się nie podoba! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś