Gość: jeremina IP: *.ip.attu.pl 06.02.12, 21:48 jakie imie wdg.Was pasuje dla brata lub siostry Igi? - nazwisko dlugie zaczynajace sie na Sz,konczace na ska/ski - brzmiace typowo polsko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: brat/siostra Igi 06.02.12, 22:12 Róża Ewa Irmina Ksenia Marta Justyna Bianka Dorota Edward Marek Ksawery Teodor Cyprian Artur Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: brat/siostra Igi 06.02.12, 23:08 Moja pierwsza myśl: Lila/Lilla. Inne propozycje: Idalia, Dalia, Liwia, Lawinia, Lilianna, Julianna. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: brat/siostra Igi 06.02.12, 23:22 ksiezna_pani1 napisała: > Moja pierwsza myśl: Lila/Lilla. > Inne propozycje: Idalia, Dalia, Liwia, Lawinia, Lilianna, Julianna. A dla chłopca: Józef, Leonard, Teofil, wspomniany przez Gaudencje Tytus, Kosma, Klemens, Horacy, Idzi, Konstanty. Odpowiedz Link Zgłoś
an_o Re: brat/siostra Igi 07.02.12, 04:20 Moge podpowiedziec, jak kuzyn dal na imie swoim dziewczynom, z ktorych jedna ma na imie Iga wlasnie - Paulina i Julia. Uwazam, ze sa w tym samym typie. Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: brat/siostra Igi 07.02.12, 08:18 Znam rodzeństwa: Iga i Adrianna Iga i Zuzanna Iga i Weronika Iga i Miłosz Iga i Filip Ja dopasowałabym imię do nazwiska. Miłosza bym odrzuciła bo dwa sz. Szkoda, że nie podałaś całego nazwiska bo np. Aleksander Szymański brzmi ok, a Aleksander Szrarewski już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: brat/siostra Igi 07.02.12, 14:49 Iga i Agata Iga i Zoja Ida i Donata Iga i Daria Iga i Marek Iga i Witold (Witek) Iga i Kornel (najlepiej) Iga i Marceli Odpowiedz Link Zgłoś