megi79 27.06.04, 10:52 Bazylego-widziałam w ostatnim Witajcie na świecie,oryginalne,ale niezbyt mi się podoba.A Wam? I była też dziewczynka Linda,ale to już zupełnie nie w moim guście. A i chłopiec Braian(do typowo polskiego nazwiska). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Bazyli? 27.06.04, 12:53 Czesc ! Wszystkie trzy imiona ,ktore wymienilas nie podobaja mi sie wogole. pa ola Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja własnie miałam o tym samym napisać :) 27.06.04, 13:00 megi79 napisała: > Bazylego-widziałam w ostatnim Witajcie na świecie,oryginalne,ale niezbyt mi > się podoba.A Wam? Bazyli - bardzo mi się podoba. Jest MSZ po prostu śliczne > I była też dziewczynka Linda,ale to już zupełnie nie w moim guście. W moim też nie. > A i chłopiec Braian(do typowo polskiego nazwiska). To też nie w moim guście w PL, chociaż w angielszczyźnie podoba mi się bardzo (oczywiście jako Brian). Nie sadzę, żeby to zarejestrowano w tej pisowni - raczej jako Brajan. Był też Benjamin, choć po polsku pisze się Beniamin. Też mam nadzieję, że zarejestrują to imię w polskiej pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: własnie miałam o tym samym napisać :) 27.06.04, 18:20 > Bazyli - bardzo mi się podoba. Jest MSZ po prostu śliczne W tym przypadku mam zupelnie inne odczucia. Imie kojarzy mi sie z Bazyliszkiem, albo jakims grubym kotem. Plus za oryginalnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: własnie miałam o tym samym napisać :) 27.06.04, 23:42 A mnie z przyprawą Odpowiedz Link Zgłoś