meggan79 21.04.13, 10:22 Wczoraj w "Witajcie..."byly trojaczkiola,Ada i Hubert(moze Adrianna i Apolonia?) Jakbyscie nazwaly taka trojeczke?Podajcie maks.5 zestawow. Moje: Kornelia,Róża,Jeremi Marcelina,Matylda,Maksymilian Aniela,Rozalia,Feliks Kaja,Klara,Tymon Michalina,Jaśmina,Mikołaj lub Aleksy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klakla91 Re: "Wasze"trojaczki 21.04.13, 11:57 Joanna, Alicja, Cezary Joanna, Faustyna, Cezary lub Joanna, Florentyna, Cezary. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka1980 Re: "Wasze"trojaczki 21.04.13, 12:33 Anastazja, Aurelia i Teodor Janina, Józefina i Gustaw Melania, Gloria i Leon Florentyna, Felicja i Fryderyk Stefania, Ludwika i Feliks Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: "Wasze"trojaczki 21.04.13, 13:19 Bez stosowania klucza rodzinnego: Emnilda, Adalwina i Markwart. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: "Wasze"trojaczki 21.04.13, 17:42 Józefina, Waleria i Maurycy Józefina, Ludwika i Wincenty Mogłabym jeszcze sporo takich zestawów wymyślić, ale te 2, to takie na mur-beton Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: "Wasze"trojaczki 21.04.13, 20:53 Małgorzata, Iryda, Hieronim Małgorzata, Zoja, Ferdynand Jaśmina, Hiacynta, Onufry Małgorzata, Iryda, Hugo Matylda, Hanna, Fryderyk Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: "Wasze"trojaczki 22.04.13, 01:27 Anna, Alicja, Adam Apolonia, Ariadna, Aleksander Stefania, Józefina, Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
meggan79 Re: "Wasze"trojaczki 22.04.13, 10:36 Dzięki Bliźniaki i trojaczki-można tyle pięknych zestawów wymyślić,a rodzice(wg "Witajcie...")najczęściej wybierają coś z pierwszej 10-tki Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: "Wasze"trojaczki 22.04.13, 11:03 Dwie córki już mam: Aleksandrę i Adriannę. Gdyby uwzględnić ich imiona to byłoby: Aleksandra, Adrianna i Mikołaj. A inne: Marianna, Inga, Maksymilian, Klara, Albertyna, Jeremi, Emilia, Julianna, Gustaw, Matylda, Olga, Wilhelm. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: "Wasze"trojaczki 23.04.13, 15:15 Idalia, Melania, Leonard Konstanty, Kornelia, Klara Kajetan, Liwia, Łucja Odpowiedz Link Zgłoś
m.rabow Re: "Wasze"trojaczki 23.04.13, 23:43 Leonia, Klara, Jeremi Stefania, Eleonora, Leonard Liliana, Matylda, Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaola26 Re: "Wasze"trojaczki 26.04.13, 20:34 "Moje" to: Henryk, Stella, Melisa Eleonora, Jerzy i Sara Fryderyk, Sara, Eliza Ogólnie lubię literkę "r" w imieniu lub inną dla całej trójki Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: "Wasze"trojaczki 26.04.13, 20:45 Józefina, Filomena, Penelopa Kasylda, Sydonia, Werydiana/Wiridiana Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: "Wasze"trojaczki 26.04.13, 22:22 ksiezna_pani1 napisała: > Józefina, Filomena, Penelopa > Kasylda, Sydonia, Werydiana/Wiridiana Zle przeczytałam. Józefina, Filomena, Nikanor Penelopa, Filomena, Teodor Kasylda, Wirydiana, Syksus Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: "Wasze"trojaczki 26.04.13, 21:59 Ida, Róża, Mikołaj Letycja, Laura, Jeremiasz Miłosz, Maria, Antonina Łucja, Ida, Wilhelm. Odpowiedz Link Zgłoś
eraz-lilipop Re: "Wasze"trojaczki 24.06.13, 23:54 Felicja, Stefania , Michal Stefania, Helena, Feliks Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: "Wasze"trojaczki 05.07.13, 17:14 Łucja, Celestyna, Maksym Ida, Marcelina, Hubert Cecylia, Dorota, Wawrzyniec Emilia, Honorata, Kryspin Olga, Marianna, Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
nataszaasza Re: "Wasze"trojaczki 09.07.14, 19:36 Liliana, Matylda i Teodor Kornelia, Michalina i Feliks Odpowiedz Link Zgłoś
sanydel Re: "Wasze"trojaczki 05.07.13, 19:31 Adela, Florianna, Jeremi Klara, Marianna, Teodor Róża, Łucja, Maurycy Emma, Flawia, Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
ina-nina Re: "Wasze"trojaczki 06.07.13, 14:45 Julianna, Adelajda, Jeremiasz Dagna, Stella, Miłosz Deborah/Matylda, Abigail, Cedryk Gloria, Maura, Eryk Flora, Henrietta, Jeremi Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia_82 Re: "Wasze"trojaczki 08.07.13, 13:47 Czasami zastanawiam się skąd Wy bierzecie takie imiona.. rzeczywiście byście je nadały swoim dzieciom?? Jakoś trudno mi w to uwierzyć.. 1) Ewa, Marta, Adam 2) Aurelia, Kornelia, Krzysztof 3) Marta, Laura, Krzysztof 4) Agnieszka, Ewa, Adam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: "Wasze"trojaczki 08.07.13, 13:54 Ludzie są różni. Ja na przykład nie wyobrażam sobie nazwania swojego dziecka prawie żadnym z imion, które wymieniłaś (są 3 wyjątki). Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: "Wasze"trojaczki 08.07.13, 13:55 magnolia_82 napisała: > Czasami zastanawiam się skąd Wy bierzecie takie imiona.. rzeczywiście byście je > nadały swoim dzieciom?? Jakoś trudno mi w to uwierzyć.. > A zatem jesteś człowiekiem małej wiary Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: "Wasze"trojaczki 08.07.13, 16:21 Mnie droga magnolio, zastanawia fakt, że są jeszcze ludzie, których dziwi to, że ktoś może mieć inny gust. PS: które imiona tak Cię zaskoczyły? Odpowiedz Link Zgłoś