hanyszka 30.08.04, 09:13 czy kros tak zazwal synka. Ciekwawam, czy duzo jest teraz Jacusiow. pozdrawiamy hnayszka i 24 tyg Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Jacek 30.08.04, 11:21 Teraz to bedziesz miala synka o oryginalnym imieniu. Po krotkiej popularnosci, raczej odchodzi w zapomnienie. Mnie sie imie podoba, bo znam samych fajnych Jacków. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Jacek 30.08.04, 11:23 Nie podoba mi się to imię. Nigdy za specjalnie za nim nie przepadałam. Znam może dwóch dorosłych Jacków i jednego 4 latka. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
anna39 Re: Jacek 04.09.04, 21:13 mam meza jacka i polecam ci to imie znam jeszcze paru jackuw i sa naprawde weseli i sympatyczni mało kto teraz daje te imie a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jacek 04.09.04, 21:26 anna39 napisała: > mam meza jacka i polecam ci to imie znam jeszcze paru jackuw i sa naprawde > weseli i sympatyczni Ja też mam same dobre doświadczenia z osobami noszącymi to imię i bardzo je lubię Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Jacek 04.09.04, 22:08 Nie znam zadnych Jacków no moze jednego ale okropnego, ale imie mi sie podoba i nie jest teraz czesto nadawane o ile w ogole jest nadawane :] Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Jacek 05.09.04, 22:18 Czesc ! Jacek brzmi takkk slodko-ladne imie i chyba teraz wcale nie za bardzo popularne co ? Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
sabe Re: Jacek 06.09.04, 09:30 znam dwóch - mój ojciec chrzestny i synek koleżanki - ok. 1,5 roczku ma. Imię mało popularne obecnie, a przecież takie ładne - nie zastanawiałabym się dłuzej na Twoim miejscu (o ile się zastanawiasz) Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Jacek 07.09.04, 17:21 To dobrze, mały Jacuś uroczo, starszy Jacek - łobuzersko, ale pan Jacek, albo profesor Jacek już tak jakoś... infantylnie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jacek 07.09.04, 18:43 milenium5 napisał: pan Jacek, albo > profesor Jacek już tak jakoś... infantylnie Znam Jacka, już dorośłego, który przez pół życia cierpiał z tego powodu. Rozwiazaniem może być... Jacenty Odpowiedz Link Zgłoś