milenium5 02.09.04, 16:32 Czyli takie, które już się kompletnie osłuchały. Bardzo popularne. Które nadają wszyscy dookoła i już nawet nie da się ocenić, czy ładnie brzmią, bo słychać je wszędzie i stały się koszmarnie nudne. I jeszcze spróbujcie ocenić, czy gdyby nie ta popularność, to miałyby u Was szansę. Ja wpisuję: - Julię - obiektywnie bardzo ładne imie - Natalię - takie sobie - Paulinę - bez specjalnych zachwytów - Jakuba - ładne - Mateusza - ładne - Aleksandrę - bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj1 Re: Imiona znoszone 02.09.04, 16:51 To ja dodaję: Wiktorię - takie sobie, Oliwię - jak wyżej, Igora - w moim lokalnym "Witajcie na świecie" co tydzień jest co najmniej dwóch - kiedyś podobało mi się bardzo, teraz już prawie wcale. Co do Julii - zgadzam się z Twoją opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Imiona znoszone 02.09.04, 16:57 Anna - najpopularniejsze imię żeńskie na świecie Katarzyna - kiedyś bardzo często nadawane, teraz już trochę mniej Magdalena - moje imię, za którym nie przepadam Elżbieta - podobnie, jak Magda nigdy mi się nie podobało Ewa - moim zdaniem troszeczkę zbyt krótkie, nie nadałabym go chyba dziecku Maria - nadanie tego imienia jednak chyba rozważałabym, podoba mi się coraz bardziej, a szczególnie w o wiele mniej popularnej formie Marianna Barbara - ostatnio bardzo mi się podoba... ale przy wybieraniu imienia dla mojej córeczki zdecydowałabym się na coś bardziej "wyszukanego", Barbarę dałabym najwyżej na drugie. Wszystkie osoby o tym imieniu, jakie znam to cudowni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona znoszone 02.09.04, 17:03 milenium5 napisał: > słychać je wszędzie i stały się koszmarnie nudne. I jeszcze spróbujcie > ocenić, czy gdyby nie ta popularność, to miałyby u Was szansę. Ja wpisuję: > - Julię - obiektywnie bardzo ładne imie mi tez się bardzo podoba > - Natalię - takie sobie zawsze tak uwazałam; w pewnym momencie podobało mi się nieco bardziej (jakies dwa tygodnie temu), ale juz wróciło do normy > - Paulinę - bez specjalnych zachwytów To samo; kiedyś mi sie bardzo podobało, potem bardzo nie podobało, a teraz jest tak, jak piszesz. > - Jakuba - ładne > - Mateusza - ładne podobnie. Z tym, że do obu przekonałam się po osiągnięciu dojrzałosci. > - Aleksandrę - bardzo ładne To imię zawsze wydawało mi się dla odmiany nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś