scarbonka Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 14:11 TAK: Bartosz Franciszek Gabriel Gniewomir Jan Jeremi Leon Marcel Marek Miłosz Nikodem Stanisław Tadeusz Teodor Tymoteusz NIE: Adrian Patryk Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 14:30 TAK Adam Antoni Artur Cyprian Dobromir Jan Jeremi Jerzy Juliusz Karol Kazimierz Maurycy MIESZKO Ryszard Ziemowit NIE Alan Krystian Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 15:31 Na tak: Antoni Bruno Cyprian Eryk Filip Ignacy Iwo Jeremi Jonasz Konstanty Łukasz Maurycy Sebastian Wiktor Zachary Na nie Adrian Grzymisław Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 16:42 Artur Błażej Dobromir Emanuel Feliks Filip Gniewomir Grzymisław Konrad Konstanty Kordian Nikodem Samuel Sebastian Sergiusz Na NIE: Hugo Olaf Roch Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 17:05 na tak Sebastian Nikodem Kacper Mateusz Igor Nataniel Jan Eryk Fabian Hubert Filip Antoni Borts Dawid Błażej Na nie Bolesław Kamil Krystian Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 19:07 + Antoni Bartosz Ignacy Igor Jan Jakub Kacper Kajetan Maciej Miłosz Paweł Sergiusz Szymon Tymon Wojciech - Alan Amadeusz Fabian Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 19:52 Po przeczytaniu wszystkich imion moja lista zmienila sie: + Cyprian Dominik Edgar Eryk Juliusz Kacper Konrad Kordian Krystian Marcel Maurycy Patryk Sergiusz Teodor Ziemowit - Borys Igor Maxymilian Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Ranking imion męskich - etap II 15.09.04, 22:20 Moje głosy TAK: Bartosz Dawid Dominik Iwo Jonasz Kajetan Marcel Nataniel Nikodem Olaf Patryk Samuel Sebastian Tobiasz Tymon NIE: Fabian Kazimierz Ryszard Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Ranking imion męskich - etap II 16.09.04, 09:49 + Marcel Jakub Fabian - Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: Ranking imion męskich - etap II 16.09.04, 09:59 Imiona na TAK: Amadeusz Bartosz Eryk Filip Igor Jeremi Kornel Mieszko Miłosz Mikołaj NAtaniel Nikodem Samuel Tymoteusz Wiktor Imiona na NIE: Szczęsny Grzymisław Gniewomir Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka1 Re: Ranking imion męskich - etap II 16.09.04, 21:44 Tak: Adam Dominik Gabriel Julian Kamil Kornel Krzysztof Łukasz Maciej Marcel Marek Mateusz Michał Patryk Wojciech Nie: Gaudenty Ignacy Mieszko i wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
sparkling Re: Ranking imion męskich - etap II 16.09.04, 22:35 Moje typy na TAK: Błażej Bruno Dominik Feliks Hugo Ignacy Igor Jeremi Karol Ksawery Leon Paweł Sergiusz Teodor Wiktor Typowanie negatywne: Alan Damian Maxymilian Odpowiedz Link Zgłoś
wombacik Re: Ranking imion męskich - etap II 17.09.04, 00:25 moje typy pozytywne: Antoni Cyprian Feliks Hubert Kacper Kajetan Kornel Ksawery Juliusz Mateusz Maurycy Stanisław Teodor Tobiasz Tymon Wiktor i negatywne: Damian Kamil Sebastian Witam wszystkich! To mój pierwszy raz na forum, czytam juz od paru dni i wciaga mnie coraz bardziej. Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ranking imion męskich - etap II 17.09.04, 16:26 wombacik napisała: > Witam wszystkich! To mój pierwszy raz na forum, czytam juz od paru dni i wciaga > > mnie coraz bardziej. Cieszymy się i witamy serdecznie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: Ranking imion męskich - etap II 17.09.04, 11:11 Na tak: Bruno Filip Igor Jakub Jan Karol Marcel Mikołaj Miłosz Paweł Szymon Marcin Adam Antoni Bartosz Na NIE: Adrian Gaudenty Kamil Pozdrawiam Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
anka1000 Re: Ranking imion męskich - etap II 17.09.04, 11:20 na + : Bogurad Bolesław Dobromir Gaudenty Gniewomir Józef Kazimierz Krzesimir Mieszko Miłogost Miłosz Radosław Stanisław Wojciech Wojmir na - : Adrian Krystian Patryk Odpowiedz Link Zgłoś
zanunia Re: Ranking imion męskich - etap II 17.09.04, 11:29 Na TAK : - Artur - Adrian - Dominik - Dawid - Daniel - Fabian - Szymon - ROBERT - PIOTR - JAKUB - Michał - Wojciech - Sebastian - Bartosz - Hubert Na NIE : - Zachary - Wojmir - Miłogost i było by jeszcze troszke ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megy Re: Ranking imion męskich - etap II 18.09.04, 15:40 Oto moje ulubione z tej listy: Artur Cyprian Emanuel Franciszek Gabriel Hugo Jan Julian Kacper Kamil Leon Marcin Mateusz Samuel Tomasz Te ktore mi sie nie podibaja: Fabian Kajetan Laurenty Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
fionna Re: Ranking imion męskich - etap II 19.09.04, 17:59 Na TAK: Antoni Borys Bruno Cyprian Eryk Filip Igor Iwo Jeremi Kacper Ksawery Marcel Marcin Olaf Wiktor Na NIE: Alan Dominik Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Ranking imion męskich - etap II 19.09.04, 21:33 TAK > Antoni > Bruno > Dawid > Franciszek > Ignacy > Iwo > Jakub > Jan > Konstanty > Ksawery > Maksymilian > Maurycy > Olaf > Roch > Stanisław NIE Alan Damian Partyk Odpowiedz Link Zgłoś
kaoli Re: Ranking imion męskich - etap II 19.09.04, 22:16 Na Tak: Fabian gabriel kacper Krystian Kajetan Ksawery Łukasz Leon Marcel Mikołaj Nataniel Patryk Maciej Piotr szymon Na NIE : Artur Jakub Zachary ( i jeszcze kilka imion ale niestety tylko 3 trzeba wybrać) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena22 Re: Ranking imion męskich - etap II 20.09.04, 10:56 TAK: Adam Dawid Jakub Kacper Krzysztof Mateusz Przemysław Tomasz Wiktor NIE: Bolesław Gniewomir Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
victis Re: Ranking imion męskich - etap II 20.09.04, 15:07 TAK Antoni Bruno Cyprian Franciszek Ignacy Jaukb Kacper Kajetan Konstanty Leon Maurycy Mikołaj Stanisław Teodor Tymoteusz NIE Miłogost Roch Zachary Odpowiedz Link Zgłoś
izmin Re: Ranking imion męskich - etap II 22.09.04, 23:45 TAK: -Aleksy -Dawid -Eryk -Feliks -Filip -Gabriel -Igor -Julian -Kacper -Kamil -Karol -Maciej -Michał -Mikołaj -Tobiasz NIE: -Miłogost -Radosław -Nataniel Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Ranking imion męskich - etap II 24.09.04, 19:27 TAK Adam Artur Błażej Eryk Ignacy Jan Jeremi Juliusz Kazimierz Kornel Marek Paweł Tadeusz Tymon Zygmunt NIE Adrian Hubert Patryk Odpowiedz Link Zgłoś
nelitymek Re: Ranking imion męskich - etap II 24.09.04, 22:55 tawananna napisała: na TAK > Amadeusz > Cyprian > Fabian > Franek > Gabriel > Hubert > Igor > Kamil > Kornel > Marcel > Michał > Nataniel > Nikodem > Tymoteusz > Wiktor NA NIE: Aleksy, Gniewomir, Grzymisław Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankanka Re: Ranking imion męskich - etap II 25.09.04, 13:41 Na TAK Filip Franciszek Ignacy Jan Jeremi Jonasz Maksymilian Maurycy Miłosz Nikodem Szymon Tadeusz Tobiasz Tomasz Tymoteusz Na NIE Adrian Alan Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Ranking imion męskich - etap II 26.09.04, 21:57 Dominik Mateusz Jakub kamil Filip Olaf kacper Szymon maciej dawid daniel Krystian Wojciech Marcin michał na "NIE" Alan Amadeusz Zachary Odpowiedz Link Zgłoś