binghley 19.06.15, 10:52 Macie jakieś pomysły dla trójki maluchów i zeby pasowało jeszcze do siostry natalki i brata karola bo ja niemam pomysłów może coś doradzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
binghley Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 11:20 Albo 2 chłopców i dziewczynka albo 3 chłopców , trzeci maluch nieśmiały niechcial się ujawnić chociaż i tak wolę mieć przygotowane 3 imiona dla chłopców i 3 dla dziewczynek bo różnie to byw Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 11:44 Binghley, witaj tutaj. Pierwsze litery już obojętne? Jeśli tak, to dla rodzeństwa Natalii i Karola, tak na szybko, proponuję Kornelię dla ewentualnej dziewczynki. I jeszcze Łucję, Klarę, Matyldę, Różę. A dla chłopców Hubert, Brunon, Tobiasz, Eryk, Błażej, Tymon, Leon, Wiktor, Igor, Mikołaj. Ciekawe, czy cokolwiek ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
binghley Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 15:05 Ja wogóle niemam w tej ciąży pomysłu jakiego kolwiek może dlatego ze jeszcze niedowierzam do końca ale za to mój mąż i córka wysnuli już parę pomysłów oto one: Alicja, paulina, malwina, martyna, malina, kalina, milena, emilia, ewelina, kornelia Daniel, eryk, emil, gabriel, kamil, kornel, marcel, marek, nataniel, samuel, wiktor Taki mały zestawik lepiej jak by imiona nie zawierały polskich znaków Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 15:13 Miałam proponować Malwinę, Kalinę i Kornelię Alicja i Emilia też okej. Moje propozycje to: Antonina, Matylda, Michalina, Marcelina, Marta, Liwia, Nina. Z męskich imion sama wybrałabym tylko Kornela (tylko nie wiem, czy to dobra opcja przy Karolu) lub Wiktora. A sama proponuję Huberta, Leona, Kajetana, Dominika, Tymona i Olafa. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina7-83 Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 17:40 Z podanych propozycji wybrałabym - Natalia, Karol plus: 3 imiona dla dziewczynki: Kornelia, Malwina, Kalina 3 imiona dla chłopca: Wiktor, Emil, Marcel. Moje propozycje: Aurelia, Karina, Marta Sebastian, Daniel, Artur Odpowiedz Link Zgłoś
nataszaasza Re: imiona dla trojaczkow 20.06.15, 09:19 Do Natalki i Karola z Twoich propozycji podobają mi się: Kalina, Kornelia lub Kornel, Eryk, Gabriel. A ja zaproponuję dla dziewczynki: Anastazja, Aniela, Emma, Gabriela, Klara, Klementyna, Konstancja, Marcelina, Melania, Michalina, Sara Dla chłopca: Aleksander, Brunon, Klemens, Teodor, Feliks, Jeremi, Leon/Leonard, Julian, Ksawery, Miron, Piotr, Stefan, Tadeusz, Witold Może akurat coś sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: imiona dla trojaczkow 23.06.15, 14:33 Z wymienionych przez Ciebie Kalina, pasują mi tu też Judyta i Róża. Dla chłopców Daniel, Emil, Gabriel, Wiktor, może Konrad? Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: imiona dla trojaczkow 24.06.15, 11:06 Z wymienionych wybrałabym: Emil, Gabriel, Wiktor Alicja, Emilia, Malina Kornel i Karol w jednym rodzeństwie to zdecydowanie za dużo, waham się też co do Kornelii, choć imię piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: imiona dla trojaczkow 24.06.15, 11:44 Milena, Alicja, Martyna, Karolina Kamil, Daniel, Marcel Odpowiedz Link Zgłoś
greater.bilby Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 15:09 Aż trójka, wow. Podam kilka propozycji, które mi się nasuwają. Imiona dla trzech chłopców: Sylwester, Mirosław, Łukasz Oskar, Sebastian, Dawid Imiona dla chłopców i dziewczynki: Sylwester, Mirosław, Dagna Oskar, Sebastian, Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
greater.bilby Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 15:12 Skoro bez polskich to zamiast Mirosława - Miron; zamiast Łukasza...Kamil. Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: imiona dla trojaczkow 19.06.15, 16:20 Miron, Wiktor, Igor Wiktor, Igor, Paula Miron, Wiktor, Paula Wiktor, Igor, Matylda Wiktor, Igor, Hanna Piotr, Kacper, Szymon Wiktor, Igor, Szymon Bartłomiej, Szymon, Kacper Artur, Wiktor, Laura Wiktor, Julian, Helena Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: imiona dla trojaczkow 20.06.15, 23:00 , Alicja, Paulina, Malwina Emilia, Gabriela, Michalina, Helena, Zofia, Aniela Roksana, Patrycja, Adrianna Anastazja, Rozalia, Aurelia Noemi, Estera, Debora Samuel, Daniel, Gabriel, Michal, Gabriel i Rafal Jeremi, Leonard, Wawrzyniec Eryk, Olaf, Leon Wojciech, Franciszek, Gustaw Olgierd, Gustaw i Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: imiona dla trojaczkow 21.06.15, 18:41 Mi do Natalii i Karola pasują Paulina, Malwina, Ewelina Eryk, Marek, Artur Eryk, Emil, Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: imiona dla trojaczkow 21.06.15, 21:06 Wszystko zależy do jakiego nazwiska, ale przy Karolu i Natalii szukałbym raczej imion osłuchanych. Odrzuciłabym raczej Kornelię, ponieważ przy Karolu zbyt podobna tak samo odrzuciłabym Kornela. Z Twoich propozycji pasuje według mnie zestaw: Malwina, Kajetan i Gabriel, Malwina, Emilia, Alicja Kajetan, Gabriel, Eryk Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: imiona dla trojaczkow 22.06.15, 18:05 Weronika, Damian, Adam. Kinga, Patryk, Ernest. Patrycja, Konrad, Oskar. Odpowiedz Link Zgłoś
malga.p Re: imiona dla trojaczkow 23.06.15, 14:59 Gratuluję trójki maluchów! Z rozważanych przez Was imion wybrałabym: Alicja, Kornelia i Milena/ Emilia. Marcel, Emil i Wiktor. Ja proponuję: Liliana, Kornelia, Alicja/ Weronika/ Marcelina Leon/ Tymon, Julian, Kajetan/ Gabriel/ Wiktor/ Marcel/ Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sandramar2 Re: imiona dla trojaczkow 24.06.15, 00:17 Dla dziewczynki: Chiara, Samanta,Nina,Laura,Julita,Łucja, Michalina,Lara Dla chłopca: Fabian,Dorian,Dawid,Adrian,Franek,Leon,Szymon,Hubert :') Odpowiedz Link Zgłoś