domi_33 05.10.16, 21:54 Edwin i Edgar tak nazywają się bracia o których dziś się dowiedziałam. Jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doloresumbridge Re: E&E 05.10.16, 22:41 mnie zupełnie nie, chociaż bardzo lubię twarde imiona. Brak ładnych zdrobnień, dla Polaków wg mnie bardzo nietrafione, dla braci zbyt podobne, mogą się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: E&E 06.10.16, 08:05 Szkoda, że nie ma trzeciego, np. Edwarda. Byliby Ed, Edd i Eddie Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: E&E 06.10.16, 08:34 Jeszcze Ewaryst by pasował. Choć bez Eda. i Edmund. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: E&E 06.10.16, 08:54 Akurat nie są to moje ulubione imiona, jednak doceniam, że ktoś nadał coś innego niż Kubuś czy Kacperek . A z tych 2 wolę Edgara, Edwin jakoś mi kiepsko brzmi- jednak jw- nadal doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznynokturn Re: E&E 06.10.16, 09:01 A mnie się w zestawie podobają. U kogoś bardzo bym doceniła za pomysł, kreatywność i odwagę. Edwin mnie jakoś szczególnie nie zachwyca, choć może być. Edgara za to bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: E&E 06.10.16, 10:13 Ja dość lubię Edwina, za Edgarem szczególnie nie przepadam, choć doceniam. Dla mnie jednak te imiona są zbyt podobne, jak na imiona braci. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: E&E 06.10.16, 12:29 Nie z listy ulubionych, ale doceniam, że nie Kuba i Antek Tylko też mi się wydaje, że Edek i Edek... Lepszy byłby np. Ernest zamiast jednego - pod kątem skrótów li i jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
andracyt Re: E&E 08.10.16, 02:18 Całkiem ładne i męskie, nie nadałabym ich jednak w zestawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: E&E 08.10.16, 16:14 andracyt napisał(a): > Całkiem ładne i męskie, nie nadałabym ich jednak w zestawie. Ja również bym się zastanowiła nad takim zestawem, choć go nie wykluczam. Odpowiedz Link Zgłoś