neta_m 05.10.04, 08:18 Witaj W wątku "Imię dla zodiakalnego byczka" napisałaś że posiadasz ksiażkę Wojciecha Jóźwiaka o imionach i znakach zodiaku. Bardzo mnie ta ksiażka interesuje. Czy mogłabyś podać jej tytuł i ewentualnie gdzie ją kupiłaś? Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: pytanie do Gaudencji 05.10.04, 18:10 Witaj! Nazywa się toto "Imię dla twojego dziecka" i było wydane 2 lata temu. Kupiłam ją na Allegro (i to był jedyny raz, kiedy ją widziałam), ale jeśli będziesz zainteresowana, mogę Ci ją odpalic za cenę zakupu (w takim przypadku zapraszam na priva), bo nie ma tam mojego imienia (które jest rzadkie). Odpowiedz Link Zgłoś
hanna73 Re: pytanie do Gaudencji 06.10.04, 13:50 gaudencjo alez mnie zaciekawilas swoim rzadkim imieniem. mozna poprosic na priva? gaudencja@gazeta.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: pytanie do Gaudencji 06.10.04, 17:53 hanna73 napisała: > gaudencjo > alez mnie zaciekawilas swoim rzadkim imieniem. mozna poprosic na priva? > gaudencja@gazeta.pl ?? Jasne, wszyscy mamy takie adresy Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: pytanie do Gaudencji 06.10.04, 16:06 gaudencja napisała: > Witaj! > Nazywa się toto "Imię dla twojego dziecka" i było wydane 2 lata temu. Kupiłam > ją na Allegro (i to był jedyny raz, kiedy ją widziałam), ale jeśli będziesz > zainteresowana, mogę Ci ją odpalic za cenę zakupu (w takim przypadku zapraszam > na priva), bo nie ma tam mojego imienia (które jest rzadkie). Gaudencjo, a jak masz naprawdę na imię? A może mogłabyś zdradzić mi imię swojego synka ? Na priva oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: pytanie do Gaudencji 06.10.04, 18:52 Ja też bym bardzo chciała wiedzieć i proszę na priva . Odpowiedz Link Zgłoś
gupi_kaowiec Re: pytanie do Gaudencji 06.10.04, 21:26 Ja też! Ja też! I mogę prosić jeszcze imiona Twoich dzieci? Kiedyś o nich wspominałaś... pzdr. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: pytanie do Gaudencji 07.10.04, 01:01 No Gaudencjo, Ty i niejaka Karelia jestescie dwoma najbardziej intrygujacymi na forum Gazety It is what it is not, and it is not what it is. Odpowiedz Link Zgłoś
neta_m Re: pytanie do Gaudencji 07.10.04, 12:17 Gaudencjo napisałam na adres jw. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: pytanie do Gaudencji 07.10.04, 17:16 mgna napisała: > No Gaudencjo, Ty i niejaka Karelia jestescie dwoma najbardziej intrygujacymi na > > forum Gazety Hih, bardzo bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: pytanie do Gaudencji 07.10.04, 23:06 Wiecie dziewczyny, a ja z kolei jestem ciekawa po jakich studjach muzycznych Gaudencja jest, czy przed studjami uczeszczala do calo-etatowej szkoly muzycznej i w jakim miescie i na jakim insturmecie(-tach) gra(la)..hmmm.. moga tez byc powiazania z operowym lub jazz-owym glosem pomiedzy innymi jak dyrygentora (nie jestem na czasie z polskimi muzycznymi kregami i jakos kobieta dyrygent nie obila mi sie o uszy, kompozycja i nauczycielstwo. Rowniez, czy Gaudencja planuje w swojego syneczka zamilowanie do muzyki wpajac - nie odpowiadaj Gaudencjo - glupie pytanie oczywiscie! (ktorz po kierunku muzycznym by niewpajal, bez muzyki nie da sie zyc!), a po zapoznaniu z pianinem na jakim instrumencie chcialabys zeby synek gral? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
mwarszaw1 Re: pytanie do Gaudencji 08.10.04, 22:09 pewnie masz na imię Gaudencja, he he. Nie możesz tutaj napisac jak masz na imię? To taka wielka tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: pytanie do Gaudencji 08.10.04, 23:42 mwarszaw1 napisała: > pewnie masz na imię Gaudencja, he he. Nie możesz tutaj napisac jak masz na > imię? To taka wielka tajemnica? Wiesz co, jak szukasz na toodpowiedzi, to zajrzyj do archiwum. Twoje "dowcipne" pytanie jest dosyc schematyczne i było już kilka razy zadane. Dodam, ze imię Gaudencja jest bardzo ładne i byłabym bardzo szczęśliwa, gdybym je nosiła. A ty pewnie nazywasz się mwarszaw1, he he. Nie możesz tutaj napisac jak się nazywasz? To taka wielka tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: pytanie do Gaudencji 09.10.04, 01:51 mwarszaw1 jesli sie nie myle to Gaudencja od łacińskiego gaudium (?) oznacza radość, zadowolenie i ucieche. Tak nie tylko ladnie brzmiace imie ale i rowniez z pelnym energi znaczeniem. Hmmmm... Magdalena Gaudentia? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: pytanie do Gaudencji 08.10.04, 23:44 mgna napisała: > Wiecie dziewczyny, a ja z kolei jestem ciekawa po jakich studjach muzycznych > Gaudencja jest, czy przed studjami uczeszczala do calo-etatowej szkoly > muzycznej i w jakim miescie i na jakim insturmecie(-tach) gra(la)..hmmm.. mgna, napiszę do Ciebie na priva niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
mwarszaw1 do Gaudencji...oczywiście 11.10.04, 22:31 Chcę Ci tylko powiedzieć, żebyś wiedziała, że dokładnie tak się nazywam jak napisałaś, tylko, że w skrócie, mam na imię Magda (Magdalena - dokładniej), "warszaw" jest od nazwiska. Nadal nie wiem jak Ty sie nazywasz, he he... Odpowiedz Link Zgłoś