abiela 18.03.18, 00:45 Adam Agata Aleksander Aleksander Artur Aleksandra Alicja x2 Amelia x6 Anastazja x4 Anna Antoni x2 Antonina Artur x2 Bartosz Bartłomiej x2 Bruno Cezary Damian Dawid Dominik x2 Dominika x2 Eliza Emilia x7 Filip x3 Franciszek (w tym 1x Franek) Gaja Hanna x2 Hanna Wiktoria Helena Henryk Iga x2 Ignacy Igor x5 Jagoda x2 Jakub x5 (w tym 2x Kuba) Jan x2 Julia Kacper x5 Kaja Kajetan Kamila x3 Karol Kinga Krzysztof Ksawier Laura x4 Lena x7 Leon x2 Liliana Livia Łukasz Maciej x3 Maja x3 Maksymilian x3 Małgorzata Marcel Marcelina Marcin Maria x2 Marlena Martyna x4 Mateusz x2 Mateusz Bartłomiej Matylda x2 Melania Michalina Michał Mikołaj x2 Milan Milena x3 Miłosz Natalia x3 Natan x2 Nikodem x3 Oktawian Olga Oliwia Oskar x2 Paulina Piotr x2 Pola Róża Sara Silena Szymon x2 Tomasz Tymon x3 Wiktor x2 Wiktoria x4 Wojciech x4 Zofia x3 Zuzanna x4 Bliźnięta Jagoda i Matylda Maksymilian i Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraflores5 Re: WnŚ Świętochłowice 2017 19.03.18, 00:04 Cezary, Eliza, Róża, 2 Matyldy- na nich zawiesiłam oko Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Świętochłowice 2017 20.03.18, 21:56 miraflores5 napisała: > Cezary, Eliza, Róża, 2 Matyldy- na nich zawiesiłam oko Cezaregom, jak dla mnie, mogłoby nie być. Bardzo nie lubię tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Świętochłowice 2017 25.03.18, 13:30 Ja też myślę, ze mógłby jeszcze nie wracać. Podobne odczucia mam co do Artura (aż dwóch!) i też niekoniecznie mogłaby być Eliza. Silena - cóż to jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: WnŚ Świętochłowice 2017 21.03.18, 21:14 4 Anastazje, 3 Kamile i 2 Matyldy mnie zaciekawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: WnŚ Świętochłowice 2017 21.03.18, 23:42 Zgodzę się z Tobą . W życiu nie powiedziałabym, że można spotkać tak wiele Anastazji. Tak przy okazji, jakoś już oswoiłam się z Nastką i ją polubiłam. A Nastusia jest urocza. Aż dwie Matyldy - też szok, zwłaszcza że Świętochłowice nie są jakimś ogromnym miastem. Kamile też mnie ciut dziwią, bo myślałam, że już rzadziej się ją nadaje (Kamila kojarzy mi się w sumie tylko z moim pokoleniem, a więc ok. połowy lat 90.). Jeszcze w sumie 3 Maćków - sądziłam, że Maciek już zaczyna odpoczywać i że niedługo będzie wujkowaty, a tu proszę - trzech Maćków. Chociaż... Maciek w sumie jest taki uniwersalny, jak Michał czy Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś