decadent46 04.09.21, 10:26 Tylko kandydaci przyjęci na studia I stopnia. Adrianna Elżbieta Agata Agata Małgorzata Aleksandra x3 Aleksandra Dorota Aleksandra Weronika Alicja Irena Amelia Anastazja Amelia Weronika Anastasiya x2 (obie mają niepolskie nazwiska) Anna Anna Julia Anita Barbara Julia Borys Maciej Bruno Cyryl Dawid Michał Dominik Tymoteusz Dominika Milena Dziyana (niepolskie nazwisko) Emilia Emilia Antonina Estera Ewa Natalia Ewelina Gabriela Danuta Hanna Helena Jakub Jan x2 Jakub Maciej Jakub Krzysztof Jan Tadeusz Julia Julia Malwina Julia Maria Justyna Iwona Kacper Kamil Kamil Grzegorz Kamila Katarzyna Karolina Dominika Karolina Joanna Katarzyna Katarzyna Jagoda Katarzyna Łucja Katarzyna Maria Klaudia Klaudia Magdalena Klementyna Emilia Kornelia Józefa Krystyna Anna Laura Laura Anna Lena Marta Ludmiła Maciej Jerzy Maciej Olaf Maja Malwina Krystyna Małgorzata Marcin Leszek Maria Maria Karolina Maria Katarzyna Maria Małgorzata Marika Marlena Małgorzata Marta Maria Martyna Martyna Krystyna Matylda Michał x2 Michał Damian Michał Grzegorz Mikołaj Eliasz Natalia Antonina Natalia Kamila Natalia Kinga Nina Olga Aleksandra Oliwia Agnieszka Oskar Robert Patrycja x2 Patrycja Małgorzata Patrycja Martyna Patrycja Natalia Patryk Dariusz Paulina x2 Paulina Zuzanna Piotr Pola Kornelia Sandra Wiktoria Sofiya (niepolskie nazwisko) Tomasz Paweł Urszula Anna Weronika Weronika Danuta Weronika Karmen (popularne polskie nazwisko) Wiktor Wiktoria Wiktoria Anna Wiktoria Joanna Wiktoria Karolina Wojciech Zofia x3 Zsófia (niepolskie nazwisko) Zuzanna Anna Zuzanna Martyna Rita (tak było napisane) Zuzanna Weronika Zuzanna Zofia To samo nazwisko: - Nina i Weronika Karmen (różne kierunki) - Maciej Olaf i Patryk Dariusz (różne kierunki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emnilda.wolna Re: ASP Łódź 2021/2022 04.09.21, 13:05 Bruno, Cyryl, Estera, Katarzyna Łucja, Klementyna Emilia, Kornelia Józefa, Ludmiła, Maciej Olaf, Malwina Krystyna, Marcin Leszek, Marlena Małgorzata, Michał Damian, Mikołaj Eliasz, Olga Aleksandra, Sandra Wiktoria, Weronika Danuta, Weronika Karmen, Zuzanna Martyna Rita - z różnych przyczyn zawiesiłam oko. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: ASP Łódź 2021/2022 09.09.21, 22:24 Zastanawiam się, czy ta Zuzanna Martyna Rita naprawdę ma trzy imiona, czy to może jakaś pomyłka. Ciekawa jestem, kiedy w PL zniesiono możliwość nadawania więcej niż dwóch imion. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: ASP Łódź 2021/2022 05.09.21, 01:00 Fajnie: Cyryl, Helena, Klementyna, Krystyna, Ludmiła, Malwina, Matylda i Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
nadeeka Re: ASP Łódź 2021/2022 05.09.21, 14:39 Oh, najpierw Siedlce, teraz Łódź 😛 Łódź to z kolei miasto, w którym mieszkam obecnie. Najbardziej cieszy mnie Klementyna Emilia ❤ Poza tym podoba mi się Estera, Malwina, Bruno, Cyryl, a także Eliasz i Tymoteusz na drugie. Nieco zaskakuje Krystyna i Ludmiła. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: ASP Łódź 2021/2022 02.10.21, 08:50 Podoba mi się zestaw Alicja Irena (ogólnie bardzo lubię Irenę, ale nie znoszę zdrobnienia Irka). Poza tym na plus: Klementyna Emilia, Kornelia Józefa, Matylda, Natalia Antonina. Odpowiedz Link Zgłoś