agent_tomek Nie poradzisz nic bracie mój 19.12.09, 13:11 Jak to śpiewał pewien zespół: "Nie poradzisz nic bracie mój Gdy na tronie siedzi uj" Odpowiedz Link Zgłoś
hol2 I bardzo dobrze! 19.12.09, 01:15 Bardzo dobry wybór.Nadzieja na obiektywną telewizję i pewną równowagę w mediach.Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
komisyja Ty chyba za dużo pijesz 19.12.09, 09:18 obiektywna obsadzona z nadania politycznego? Już widać przekręt w głosowaniu skoro nie ujawniają ile głosów na kogo padło Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: I bardzo dobrze! 19.12.09, 10:43 hol2 napisał: > Bardzo dobry wybór.Nadzieja na obiektywną telewizję i pewną równowagę w mediach > .Gratulacje! Co piłeś? Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że to piszesz trzeźwy... Nadzieja na obiektywną telewizję, to poprzednia PiSowska telewizja była nieobiektywna, a ta PiSowska telewizja będzie, tego to nawet ja bym nie wymyślił... Gratulujesz PiSowi za to że znów porządzi w TV, qrcze, to dla mnie za mocne... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Romuald Orzeł prezesem TVP 19.12.09, 01:19 Orzeł wylądował,tak jak wylądował kiedyś Szczygieł na dachu Polsatu... Historia jednak lubi zataczać wielkie kręgi z_bożowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wisniewski_adrian Romuald Orzeł prezesem TVP 19.12.09, 02:05 Kolejny prezes.. kolejne odprawy dla ustępującego. Co ważniejsze wszystko zgodnie z prawem... Jakie to jest piękne..... Odpowiedz Link Zgłoś
humbug96 Orła WRONa nie pokona !!!!! 19.12.09, 02:24 czyli spoko, dobra wiadomość :) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Orzeł prezesem TVP 19.12.09, 02:53 pozyjemy zobaczymy czy to ,,,ORZEL czy tylko RESZKA,, reku PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Orzeł z kolei cieszył się poparciem m.in.Gosiewski 19.12.09, 06:11 DŁugo się nie pocieszy..ta nacjonalistyczna partia będzie zdelegalizowana..Jej m.in.działalności jest skandal z napisem w Oświęcimiu( spółka z O. rydzykiem) Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 jesli on taki orzeł 19.12.09, 06:40 to warto by mu zajrzec do rozporka. Odpowiedz Link Zgłoś
ekwiwokacja PiS to bogata partia! 19.12.09, 07:10 PiS jest juz wlascicielem IPN, TVP, Rzepy, palacu namiestnikowskiego i stada baranow, ktore maja obowiazek glosowac na PiS§ Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Zbłaźniliby się do reszty robiąc prezesem Karnow- 19.12.09, 07:30 skiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bux Jak juz to Dziennik Zachodni a nie Gazeta Zachodni 19.12.09, 07:47 GW nie stać na korekte? Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Następny cwaniak z politycznymi układami, który .. 19.12.09, 08:26 ... będzie kosztował PODATNIKA 100 MLN PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Romuald Orzeł prezesem TVP 19.12.09, 08:54 Interesujące są umowy z tymi członkami zarządu. Powinny być opublikowane. Czy jak zawsze następnej opcji potrzeba tylko informacji o tym jak poprzedni chapali i ile, żeby czasami mniej się nie nachapać! To są mafie z pełną gębą frazesów dla maluczkich! Odpowiedz Link Zgłoś
sourirer Wielka Gra 19.12.09, 09:02 Czy nowy prezes TVP też będzie uważał, że Wielka Gra jest groźna dla PiS-u i Wolaków? Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 Komuchy z PISLD jak nietoperze,pracują nocą ... 19.12.09, 09:10 Kaczynscy, jak wam, łachudry, nie wstyd !? Odpowiedz Link Zgłoś
adremik Re: Wielka Gra 19.12.09, 10:36 Żadnej "Wielkiej gry". Prawdziwy Polak powinien tyko wiedzieć kim był Jan Paweł II. I basta. Odpowiedz Link Zgłoś
adremik Re: Wielka Gra 19.12.09, 10:38 sourirer napisał: > Czy nowy prezes TVP też będzie uważał, że Wielka Gra jest groźna dla > PiS-u i Wolaków? A mnie wystarcza "Kocham Cię Polsko" i tańce na wodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
tommen To kto go w końcu wybrał RN czy Prezio JaroKacz? 19.12.09, 09:21 Karnowski nie został wybray bo nie popierał go Prezio - nie wiedziałem,że Prezio jest w zarządzie Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 PISLD powinni sami finansować swoją TV... 19.12.09, 09:29 Wara od od naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aktyntasza Re: PISLD powinni sami finansować swoją TV... 19.12.09, 09:48 Precz z abonamentem RTV - OSZUŚCI BANDYCI Odpowiedz Link Zgłoś
coraisynubekamusinapisszczekac to dobra wiadomość dla Polski 19.12.09, 09:51 Sowieckie imperium zła, mur berliński, pomniki Lenina legły w gruzy i w Polsce nie może być białoruskiego modelu demokracji, modelu - "jeden wódz Donald Tusk, jedna partia PO, jedna GW". Polacy mają niezbywalne prawo do polskiej telewizji i polskiego radia informujących nas rzetelnie o istotnych sprawach naszego kraju. Jak ktoś się boi, ze prawda go osłabi albo zabije zawsze może przełączyć telewizor na TVN, radio na Radio Z, poczytać GW zamiast Gazety Polskiej. MIŁEGO DNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
komisyja jedyny prezio Lechosław Kaczaszwili doktór lenin 19.12.09, 10:39 buhehehehehehehe pisszczekaczko bolszewicka Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Muszę Cię jednak zmartwić 19.12.09, 10:48 Jak dotąd każdy kto miał TV publiczną przegrywał w najbliższych wyborach. Jest więc szansa, że Tusk pozbędzie się i PiS i SLD z sejmu w następnej kadencji. Już Wildstein i Pospieszalski o to zadbają. Procesu dokończą występy pisuarów przed szkłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Kogoś to jeszcze kręci? 19.12.09, 10:45 Osobiście dziwię się ludziom oglądającym TVP Jak nawet czegoś takiego nie mam nastrojonego w swoim TV set. Najwyższy czas zaprowadzić wolny rynek w mediach. Wtedy taka chała, jak media publiczne upadnie w ciągu jednej doby. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Kogoś to jeszcze kręci? 19.12.09, 13:51 "Jest więc szansa, że Tusk pozbędzie się i PiS i SLD z sejmu w następnej kadencji." Na razie wygląda na to ze Pułtusk sie długo nie utrzyma. Wbrew nadziejom PO-paprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 PiS sprawy TVP załatwia nocą.Po ciemku. 19.12.09, 10:55 I tak już długo ta banda w tvp nie porządzi. Jak chcecie powąchać kaczych fekalii,to włączcie program - Pod prasą- Prowadzi znany "autorytet" Sakiewicz.Rzygać się chce.Kto głupi ichce popierać takich szmatławców pisuarowych niech płaci abonament.Ja już wolałbym dać ubogiemu na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś