szafireczek Re: Imię... 07.12.21, 09:55 Serio? Było już na forum: podawanie miesięcy urodzenia, w innym wątku leciały daty dzienne, w innym - wiek, były już numery telefonów (też w formule zabawy), była "zabawa" w inicjały, były miejscowości, teraz bez trudu można poznać imię ojca, nie wspominam o zdjęciach i mnóstwie innych szczegółów...Świetne! Zwłaszcza dla gromadzących dane. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Imię... 07.12.21, 12:01 dopóki się nie zacznie zabawa w podawanie adresu, numeru dowodu i kont bankowych, moim zdaniem nie ma co desperować. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Imię... 07.12.21, 15:25 Masz rację, tylko to podawanie danych jest rozłożone w czasie i zabawie, a są amatorzy mozolnie i sukcesywnie gromadzący cegiełka po cegiełce na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Imię... 07.12.21, 16:12 wiem, ale powiedz mi. w realu zupełnie przypadkowi ludzie wiedzą, jak wyglądam, gdzie mieszkam i jak się nazywam. ba, wiedzą też, kim są moi rodzice. i jakoś nic się nie dzieje. dlaczego ma mi coś grozić, jeśli jakiś internetowy "amator" domyśli się, jak na imię mojej mamie? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Imię... 07.12.21, 11:58 Jannga! ładnie, poczułam się jak Wiking(ka). Odpowiedz Link Zgłoś