kusiasta 27.11.04, 20:47 A co sądzicie o imieniu Iwona? Bo zastanawiam się nad własnym bierzmowaniem...A może inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Iwona 27.11.04, 21:13 Iwona mi się niespecjalnie podoba, ale imiona z bierzmowania w końcu nie mają większego znaczenia. A może poszukasz sobie tu? www.imiona.net.pl/ - przy bierzmowaniu można dać upust fantazji, bo i tak sie tych imion później nie używa. Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Iwona 28.11.04, 11:38 hm..znałam okropną, złosliwa, niemiła Iwonę - ale na szczescie imiona nie zaszczepiają cech charakteru...a imie mimo wszystko mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: Iwona 28.11.04, 23:12 Imiona z bierzmowania nie maja tak duzego znaczenia, chyba wazniejszym powinno byc kim ta Sw. Iwona byla i czy jej atrybuty Tobie sie podobaja? Ale ze strony ktora Gaudencja podaje wynika iz niema blogoslawionej czy swietej Iwony, wiec tego imienia nie mozna nadac na bierzmowaniu. Dla mnie, z kilku powodow, odpowiadalo imie Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Iwona 29.11.04, 12:56 Zgadzam sie z opinia mgny - moze zastanow sie, zycie ktorej ze swietych najbardziej do ciebie przemawia? Tez nie kojarze sw. Iwony... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Iwona 29.11.04, 13:06 ...ale chyba jest św. Iwo, nie mam czasu sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sha1 Re: Iwona 03.12.04, 01:46 a mnie przypomina sie scena z serialu "Dom": - wybieraj. Iwonka biała, Iwonka czarna. - obydwie Iwonki??? - bo wiesz - raz i won. Odpowiedz Link Zgłoś