cwiatooschec 07.01.05, 18:14 Przedstawiam Wam najmłodszych mieszkańców Torunia urodzonych jeszcze w starym roku: Chłopcy: Jakub 2x Adam Bartłomiej Bartosz Dawid Jan Kacper Maksymilian Marcel Michał Miłosz Dziewczynki: Julia 2x Agata Alicja Kalista Laura Marika Martyna Natalia Oliwia Patrycja Violeta Wiktoria Są jeszcze 3 dziewuszki i 1 chłopaczek, ale mają wciąż niezdecydowanych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Wnś, Toruń, 07.01.2005 07.01.05, 18:26 Kalista - to imię mnie niezwykle zaskoczyło! Ciekawe, nie tak dawno temu o nim pisaliśmy, cóż za zbieg okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Kalista 10.01.05, 12:27 To imię nadał chyba jakiś wielbiciel serialu Ally McBeal. Tak zdaje się ma na imię aktorka grająca tę postać Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kalista 10.01.05, 13:14 cysia.b napisała: > To imię nadał chyba jakiś wielbiciel serialu Ally McBeal. Tak zdaje się ma na > imię aktorka grająca tę postać Rowniez u mnie takie bylo pierwsze skojarzenie. Mimo ze serialu nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Kalista 10.01.05, 14:25 abiela napisała: > cysia.b napisała: > > > To imię nadał chyba jakiś wielbiciel serialu Ally McBeal. Tak zdaje się m > a na > > imię aktorka grająca tę postać > > Rowniez u mnie takie bylo pierwsze skojarzenie. Mimo ze serialu nie ogladam > > Ja też, prawdę mówiąc. Ale imię zapamiętałam, bo jest dość niezwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: Kalista 10.01.05, 14:55 Podoba mi się to imię, podobnie jak Wy mam jednoznaczne skojarzenie z Calistą Flockhart, serial zaś należy do moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś