aniadm 20.01.05, 12:27 Rzadkie imię w dzisiejszych wiadomościach: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2502565.html Jakie są opinie na temat imienia Heliodor? Przyznaję się, że mi się podoba średnio, i to niezależnie od osoby i od afery. Wydaje mi się jakieś takie twarde i kanciaste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 12:41 Mialam zamiar rozpoczac watek na ten sam temat. Mnie imie sie nie podoba, ale co sadza nasze zwolenniczki imion zakonczoynch na -or? Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 12:59 Mnie też się nie podoba a kojarzy z Heliosem Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 13:02 chuda_w-w napisała: > Mnie też się nie podoba a kojarzy z Heliosem A mnie z helem i wodorem w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 13:21 abiela napisała: > Mialam zamiar rozpoczac watek na ten sam temat. Mnie imie sie nie podoba, ale > co sadza nasze zwolenniczki imion zakonczoynch na -or? )) Właśnie-mnie się podoba Imię z końcówką "-or" musi mieć bardzo dziwaczny pierwszy człon, zeby mi sie nie podobało Tak przy okazji tych wszystkich "-orów" przypomniało mi się niedawno, ze pies moich rodziców wabi się Hektor! To już jakaś rodzinna mania Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 13:23 tatjana napisała: > > Tak przy okazji tych wszystkich "-orów" przypomniało mi się niedawno, ze pies > moich rodziców wabi się Hektor! > To już jakaś rodzinna mania > A mnie sie wydaje, ze to dosc typowe imie dla psa. W kazdym razie natknelam sie juz na nie kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 14:16 Heliodor mi się nie podoba. Hektor i owszem, nie tylko dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 15:29 Imię Hektor od zawsze mi się podobało Kiedy byłam dzieckiem, w jakimś filmie animowanym wyświetlanym w TV był szczurek o tym imieniu - bardzo sympatyczny Heliodor podoba mi się już mniej, ale wydaje mi się, że jest ciekawym imieniem. Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 15:34 Też zwróciłam na nie uwagę Podoba mi się, jest MSZ takie jak trzeba - miękkie, ale nie za miękkie. Zupełnie nie odbieram go tak, jak Ty, Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: z dzisiejszych wiadomości 20.01.05, 18:00 Kojarzy mi się z wodorem i helem. A chemii nie lubiłam, nie lubię i lubić nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś