aedo 30.03.05, 13:48 Tak ma na imię mój dwutygodniowy kuzynek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Robert Jan 30.03.05, 14:03 Gratuluje kuzynka Choc wydaje mi sie, ze ten Jan powienien byc na poczatku. Znajomy z pracy nazwal syna Aleksander Jan i tez mialam podobne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Robert Jan 30.03.05, 14:06 Imie Robert mnie nie zachwyca, ale zestaw mi sie podoba. IMO dobrze brzmi. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona1 Re: Robert Jan 30.03.05, 15:09 Dlaczego Jan na początku. Rozumiem, że teraz panuje taka moda ale Robert też ładne no i nieco mniej modne w pokoleniu dzieci XXI w. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Robert Jan 30.03.05, 19:19 Ja myslę (bo jeszcze z jego mamą o tym nie rozmawiałam), że Jan to ma po dziadku, którego nigdy nie pozna niestety, bo umarł w zeszłym roku. Poza tym on ma strasznie popularne nazwisko, więc Jan na początku to by wyglądało, moim zdaniem, jak ze wzoru wypełniania jakiegoś blankietu. Chyba tak, jak jest, jest oki Odpowiedz Link Zgłoś