anita.anita80 02.12.05, 14:52 PO DŁUGICH NAMOWACH USTALILIŚMY Z MĘŻEM ,ŻE JEDNYM Z TYCH IMION NAZWIEMY CÓRECZKĘ (PIERSZA CÓRECZKA NAZYWA SIĘ MARTYNKA ) DORADZCIE KTÓRE JEST WASZYM ZDANIEM ŁADNIEJSZE ) tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20714;29/st/20060201/dt/6/k/482f/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krupcia71 Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 15:05 Z twoich propozycji bardziej podoba mi się Kamila, a co powiesz na Kornelię? Odpowiedz Link Zgłoś
krupcia71 Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 15:10 Jeszcze przyszlo mi do głowy Lena (zamiast Milena, do Martyny pasuje mi Julita, Alicja, Marianna, Melania Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 16:36 Wolę Milenę. Moim zdaniej ładniej brzmi i na pewno jest rzadsze. Chociaż Kamila też ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 18:29 Och, a czemu zrezygnowaliscie z Amelii, jesli moge spytac? MSZ Amelia byla o wiele lepsza. Jesli mialabym wybierac miedzy tymi imionami, to nie bardzo umiem sie wypowiedziec, bo oba niespecjalnie sa w moim guscie. Ale skoro juz nie Amelia, to moze jednak pierwszy pomysl, czyli Patrycja? Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 18:45 cZemu nie AMELIA jakoś mojemu mężowi nie bardzo przypadło do gustu , a pozatym jest bardziej popularne od tych dwóch imion ,ale jeszcze nie wiadomo jak nazwiemy pozdrawiam i dziękuję za wszystkie propozycje tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060201/dt/6/k/98b8/preg.p ng Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 18:53 Zadne z tych imion mi sie nie podoba W wielkiej ostatecznosci Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 19:10 Kamila jest mniej popularna od Amelii, bo jest juz przebrzmiala, to znaczy wychodzi z mody. A Amelii moze jest na stronach Bartka Gornego wiecej od Kamil i Milenek, ale po pierwsze tak jest w Warszawie, a nie musi byc w innych miastach czy w ogole na poziomie ogolnopolskim, a poza tym Amelia startuje z duzo nizszego pulapu popularnosci, niz pozostale imiona. W zwiazku z tym jednak caly czas jest imieniem rzadszym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 19:30 Ja bym wybrala Milenę, Kamila naprawde juz sie przejadla. Jesli mozna przekonac meza, to stawiam na Amelie. Piekne imie i moze powoli sie popularne, ale raczej nie grozi piec Amelek w jednej grupie/klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
2212kk Re: Kamila czy MILENA? 02.12.05, 22:18 Jestem za Kamilą,bo sama mam córkę o tym imieniu,ale Milena też bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Kamila czy MILENA? 03.12.05, 10:23 Ja akurat nie przepadam ani za Kamilą ani za Mileną, więc trudno tu coś doradzić. A może jeszcze poszukacie jakichś innych imion? Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Kamila czy MILENA? 03.12.05, 13:41 jezeli juz chcecie końcówkę "lena",to proponuje Lenę,Elenę lub Helenę(mi sie nie podoba ale może Tobie sie spodoba) Milena i Kamila nie podobają mi sie wcale ale z dwojga złego lepsza już Milena. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kamila czy MILENA? 03.12.05, 14:00 Elena raczej nie jest imieniem mozliwym do zarejestrowania w Polsce, chyba ze przez niedouczone panie w USC. Jest to odpowiednik Heleny. Odpowiedz Link Zgłoś
evino Re: Kamila czy MILENA? 03.12.05, 18:46 mi podoba sie Milena, ze wzgledu na sliczne zdrobnienie Lena, Lenka Odpowiedz Link Zgłoś
leysa Re: Kamila czy MILENA? 04.12.05, 02:30 Kamila bardzo ładne dziewczęce imię. Milena niespecjalnie mi się podoba. Już bardziej Helena. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja011 Re: Kamila czy MILENA? 04.12.05, 03:42 Niestety, żadne mi się nie podoba. Proponuję Kornelię, Aurelię i Helenę - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ona013 Re: Kamila czy MILENA? 05.12.05, 11:51 Milena odpada, chodz mam córkę o jej zdrobnieniu Milę. Ja mam na imię Kamila wolałabym być Kaliną! Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Kamila czy MILENA? 06.12.05, 19:52 Moim zdaniem Milena jest dużo ładniejsza od Kamili. Pozdrawiam Linna-Altair Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Kamila czy MILENA? 07.12.05, 13:40 Milena według mnie jest ładniejszym imieniem, pozytywne skojarzenia z Kafką i Mileną J. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
nessa27 Re: Kamila czy MILENA? 07.12.05, 16:31 Oba imiona zbyt ciche, bez dzwieku. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Kamila czy MILENA? 09.12.05, 08:26 Niestety żadne z nich mi sie nie podoba. Proponuję Amelię, Lenę, Ingę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessa27 Re: K czy M ? 09.12.05, 19:03 K czy M.... Kalina, Kamila, Karina, Kasjana, Katia, Katrina, Kizetta, Klarysa, Kochna, Kordula, Koryna, Krysta, Ksenia, Ksymena, Kwiryna Malina, Marianna, Marcjanna, Mariela, Marietta, Marina, Marlena, Malwina, Michella, Milena, Mirabela, Modra, Mona, Moncha, Moyra Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Kamila czy MILENA? 09.12.05, 20:21 mnie sie oba nie podobaja, ale jakbym miala wybierac, to juz wole Milene... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Kamila czy MILENA? 16.12.05, 11:30 Milena bardzo mi sie podoba, oraz wszystko co podobne czyli : Lena i Mila.A zamiast Kamili - Kalina . Odpowiedz Link Zgłoś