martka_k 01.01.06, 14:38 na sali mialam same ciekawe dzieci. Pierwszym moim wspolspaczem byl Konstanty, drugim dziewczynka bez imienia, ktora w koncu zostala, niestety, Nela, ale rodzice rozwazali m.in. Ludwike i Ludmile, trzecia byla Dorotka... W dobie Julii, Oliwii i Kubusiow szok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: w szpitalu... 01.01.06, 14:42 Nela - podoba mi się , Dorota natomiast w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: w szpitalu... 01.01.06, 15:48 Najbardziej podoba mi się Dorotka. Sama będę rozważać to imię dla córki. Konstanty też ładnie. Nela brzmi infantylnie. Szkoda, że nie została Ludwiką. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: w szpitalu... 01.01.06, 17:24 Szkoda, ze rodzice odrzucili Ludwike Ja mialam na sali mala Clare Antonie. A gdy poszla do domku, malego Ibrahima. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: w szpitalu... 02.01.06, 10:35 Ludmiła jest sliczne. Ani Dorota, ani Ludwika , ani Nela mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: w szpitalu... 02.01.06, 16:50 Konstanty ślicznie, a Ludwiki nie mogę odżałować Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: w szpitalu... 03.01.06, 16:17 Mi sie Dorota nie podoba, Konstanty też nie zbyt.Nela uważam załadne, bo znam Nele, której jest to zdrobnienie od Anieli.Uważam że jest teraz moda nadziwne, nietypowe imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: w szpitalu... 04.01.06, 08:23 Nela- brrr Mogli jej nadac tyle imion np. Emanuela i zdrabniac Nela, ehhh, szkoda Konstanty- fakt, bardzo ladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: w szpitalu... 05.01.06, 11:22 Martko, czyżby to oznaczało, że dołączył już do Was Leonek?? Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: w szpitalu... 06.01.06, 10:51 tak, 15 grudnia i teraz tez mam blziniaki-tyle, ze irlandzkie! Odpowiedz Link Zgłoś