mynia_pynia 05.01.06, 19:27 Wyć mi się chce, mam wybrane piękne imie dla córki i.... i dlaczego musiało pojawić się ono w filmie dla dzieci? DLACZEGO !!!! Teraz pewnie co dziesiąta dziewczynka będzie miała tak na imie !!! Czyli kolejne spalone !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Dlaczego 05.01.06, 19:28 myniu - Łucja? To co, zrezygnujesz z niego? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dlaczego 05.01.06, 20:41 Nie kazde imie chyba od razu uderza w gusta widzow i staje sie popularne?? Moze sa szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Dlaczego 06.01.06, 11:46 Oj, gdyby każdy przejmował się tak, jak Ty, nie mielibyśmy kilkunastu Julek, Ań i Natalek w piaskownicach... Ale w porównaniu z nimi Łucja nie jest imieniem popularnym i myślę, że chyba gwałtownie nie podskoczy . Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Dlaczego 06.01.06, 11:53 ale te julki i natalki to wlasnie dzieki serialom ) Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Dlaczego 06.01.06, 12:18 Łucja- bardzo piękne, dobry wybór ( też mi chodziło po głowie) Odpowiedz Link Zgłoś
li.ann Re: Dlaczego 06.01.06, 12:28 No i ja tak miałam- z Kornelią. A teraz jakaś komiksowa kreskówka mi popsuła smak tego imienia i juz mi sie nie podoba. Więc rozumiem Cię bardzo dobrze. A Łucja ładne Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Dlaczego 06.01.06, 15:05 Łucja. Jeśli będzie to imie w pierwszej 20 imion nadawanych to zmienie na Tekla, ale będę miała stado przeciwników w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna W jakim serialu jest mała Łucja? 06.01.06, 15:08 No wlasnie j.w. bo sie nie orientuje. Sliczne jest to imie. HEj Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dlaczego 06.01.06, 15:08 Poczekaj jeszcze trochę spokojnie, chyba nie spodziewasz się już córeczki? Jeszcze dwa lata i okaże się, czy Łucja bije rekordy popularności. A nawet jeśli się wstrzelisz w początek mody, to i tak Twoja córka będzie uważac swoje imię za oryginalne. Ale nie zdziwiłabym się, gdyby niezależnie od filmu była coraz częściej nadawana, bo jest śliczna. A Tekla to też świetne imię Odpowiedz Link Zgłoś