tromysza 08.03.06, 17:06 Czy któraś z Was wie, kiedy przypadają te najpopularniejsze? Zresztą nie wiem jakie kryterium obrać w wyborze dnia imienin. Poradźcie coś. Mój Witek skończył dziś 5 tygodni i już bym chciała coś postanowić w tej sprawie. Znacie jakiś Witków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: imieniny Witolda 08.03.06, 20:18 Hej! Ponieważ chyba nie było św. Witolda, można spokojnie wybierać datę imienin kierując się jej odleglością od innych dat (świąt, urodzin itp.). Niestety, nie wiem, które imienny są najpopularniejsze. Znam dwóch Witków, ale nie wiem, jak to u nich z imieninami wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: imieniny Witolda 12.03.06, 21:47 Mam brata Witolda. Imieniny obchodzi on 12 listopada. Zreszta przegladajac kalendarz zobaczylam ze Witolda jest tylko tym dniu. (Przynajmniej w moim kalendarzu ) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: imieniny Witolda 13.03.06, 13:02 mam brata Witolda, przeniósł sobie jako dorosły imieniny na 12.11 wczesniej nie pamietam kiedy miał ale obchodził razem z Witem, niemniej On jest Witold i teraz w kalendarzu tylko ta data bywa wymieniona Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: imieniny Witolda 13.03.06, 13:51 Potwierdzam, imieniny Witolda sa raz w roku 12 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: imieniny Witolda 18.07.06, 22:31 Też mam brata Witolda - który uwielbia swoje imię! Odpowiedz Link Zgłoś