ankaiw 19.03.06, 16:05 )) Chciałam Was zapytać czy podobają się Wam imiona bohaterów Tajemnic Wiklinowej Zatoki? Piżmak ma na imie Serafin, a szczur.... no właśnie zapomniałam - Archiwald ???? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Tajemnice Wiklinowej Zatoki :) 19.03.06, 21:36 Czy nie był to Archibald? No cóż, ja bym nie zaryzykowała ani jednego, ani drugiego Chyba, żebym miała wyraźne powody... Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Tajemnice Wiklinowej Zatoki :) 20.03.06, 21:13 > Czy nie był to Archibald? Nawet na pewno Miłe wspomnienie dzieciństwa, ale imię i tak mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
noemip Re: Tajemnice Wiklinowej Zatoki :) 21.03.06, 14:38 )))) Mamy ja na plycie i ogladamy w kolko. A mi sie podoba Serafin. Ale tak w ogole to kpina, i Serafin, i Archibald, to bajka z przymruzeniem oka. Bo tak naprawde to szczur tylko mial dostac "wspaniale imie Archibald", ale jak zobaczyli malego wczesniaka, to nadali mu Ogryzek. Jednak Serafin nazywa go Archibaldem, zeby poprawiac mu samopoczucie. Chcialam sie nawet odwolywac na to, kiedy znowu toczyla sie dyskusja o to, czy rzadkie imiona nie pogarszaja samopoczucia osobom, ktore je nosza. Wedlug tej bajki wrecz przeciwnie... A czy ktos zrozumial, jak ma na imie mama Serafina? Bo ja slysze chyba Tilia, czyli Lipa, ale nie wiem, czy dobrze rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś