abiela 03.04.06, 10:47 Nie znalazlam osobnego watku o tym imieniu. Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Edgar 03.04.06, 17:37 Ładne. Tylko teraz już niestety nie kojarzy się w Polsce przede wszystkim z Edgarem Allanem Poe... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Edgar 03.04.06, 18:55 a dla lubiących piłke nozna - Edgar Davids - ( holender) Jestem wielką fanką piłki wiec jak dla mnie skojarzenie jest zbyt silne i nazywając tak dziecko miałabym wrazenie ze wszyscy myslą ze to po piłkarzu, wiec nie nadałabym, ale imię brzmieniowo jest naprawdę ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatniczka Re: Edgar 03.04.06, 21:10 Bardzo ładne. Mi się kojarzy z sową w Harrym Potterze. Chyba taka była. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Edgar 03.04.06, 21:14 gaudencja napisała: > Ładne. > Tylko teraz już niestety nie kojarzy się w Polsce przede wszystkim z Edgarem > Allanem Poe... > A z kim przede wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Edgar 03.04.06, 21:53 A mnie siekojarzy z jakas stara saga polnocna, moze przez skojarzenie z mezem Krystyny, Erlendem... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Edgar 03.04.06, 22:01 Poseł Przemysław Edgar Gosiewski z PiS. Jedna z czołowych twarzy tego ugrupowania. euromason.blox.pl/2006/03/Kampania-Teraz-Edgar.html Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Edgar 03.04.06, 22:20 gaudencja napisała: > Poseł Przemysław Edgar Gosiewski z PiS. Jedna z czołowych twarzy tego > ugrupowania. > euromason.blox.pl/2006/03/Kampania-Teraz-Edgar.html A tak Przemyslaw Gosiewski jest mi znany. Nie wiedzialam, ze ma Edgar na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
onthelake Re: Edgar 02.09.06, 10:38 Kojarzy sie z Edgarem Allanem Poe czyli bardzo pozytywnie.Znalam jednego Edgara ale niestety w szkole sie na Edku skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś