megi79 16.07.06, 16:24 Przepraszam jeśli już Hugo byłMłodsza siostra rozważa(na przyszłość): Hugo,Bruno,Maksymilian;Sonia,Stella-jak oceniacie? Dzięki,pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: A Hugo ? 16.07.06, 16:26 Z wyjątkiem Soni (Zosi) i Maksymiliana, wszystkie te imiona mi się podobają. Maksymilian jest IMO też w porządku, choć nie na liście ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: A Hugo ? 16.07.06, 17:29 Hugo i Bruno jak najbardziej ok, od Maksymiliana zdecydowanie wolę Maksyma, Sonia to dla mnie Zosia - i wtedy jest ok. A Stella bardzo mi się podoba i oznacza zdaje się gwiazdę Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: A Hugo ? 16.07.06, 20:29 Hugo najbardziej mi sie podoba z wymienionych przez Ciebie imion. Od Sonii wole Zofie. Stellam i nie podchodzi. Pozostale sa mi raczej obojetne, aczkolwiek do Maksymiliana mam sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: A Hugo ? 17.07.06, 18:41 Hugo to piękne imię i najładniejsze z tych, które wymieniłaś. Sama myślałam nad tym imieniem, jednak nie pasuje do naszego nazwiska - jest zbyt krótkie i dlatego nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś