martka_k 04.09.06, 15:06 Felusia moja poszla dzis pierwszy raz do zlobka, wszystkich dziecinei znam, ale juz wiem, ze sa Kuba, Marta, laura i... Teodor Tak mnei ten Teodor zachwycil, ze postanowilam Wam o nim doniesc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: w złobku 04.09.06, 17:20 No ciekawe, ciekawe... choć osobiście to imię kojarzy mi się ze starszym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: w złobku 04.09.06, 17:30 Ciekawe, czy jakoś zdrabniają tego Teodora? Przybrana siostra mojego partnera ma malego Teosia - Teofila (ok. 2 lata). Siostra Teosia to Nela (Aniela; ok. 6 lat). Osobiście Teodor w ogóle do mnie nie przemawia (ODOR!), natomiast bardzo podoba mi się Theo (te-o), we Francji w 2003 na 2 miejscu, supermodny; oraz coraz modniejszy (ale rzadki) w angielskim Theo (THI-o; z angielskim dźwiękiem TH) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: w złobku 04.09.06, 17:37 Ja jestem fanką imienia Teodor Piękne. Takie dostojne. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: w złobku 04.09.06, 22:51 kaeira napisała: > > Osobiście Teodor w ogóle do mnie nie przemawia (ODOR!), natomiast bardzo podoba > mi się Theo (te-o), we Francji w 2003 na 2 miejscu, supermodny; oraz coraz > modniejszy (ale rzadki) w angielskim Theo (THI-o; z angielskim dźwiękiem TH) Mam bardzo podobne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: w złobku 05.09.06, 04:26 U mnie w rodzinie Teodor wystepuje od zarania dziejow :o)), co najmniej jeden w kazdym pokoleniu, na zmaine z Rafalem Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: w złobku 05.09.06, 21:28 Moja Honoratka ma w grupie: Aleksandrę Sandrę Nikolettę Nikolę Grażynkę Jakuba Piotra A Teodor podoba mi się szalenie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: w złobku 05.09.06, 21:32 menadka napisała: > Sandrę > Nikolettę > Nikolę O rety! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: w złobku 05.09.06, 21:45 To Twoja Honoratka ma zdecydowanie najładniej na imię. Może zaprzyjaźni się z małą Grażynką? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_k Re: w złobku 05.09.06, 21:52 olianka napisała: > To Twoja Honoratka ma zdecydowanie najładniej na imię. Może zaprzyjaźni się z > małą Grażynką? Popieram, ze Honoratka to zdecydowanie najladniejsze z wymienionych imion. Nie rozumiem tylko czemu to jej mama powinna liczyc na to, ze zaprzyjazni sie akurat z Grazynka Rozumiem niechec do niektorych imion, ale nie do dzieci je noszacych Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: w złobku 05.09.06, 22:02 jagoda_k napisała: > Popieram, ze Honoratka to zdecydowanie najladniejsze z wymienionych imion. Nie > rozumiem tylko czemu to jej mama powinna liczyc na to, ze zaprzyjazni sie > akurat z Grazynka Rozumiem niechec do niektorych imion, ale nie do dzieci je > > noszacych Nie napisałam, że jej mama powinna liczyć na to, że zaprzyjaźni się z Grażynką, tylko że może zaprzyjaźni się z Grażynką! Czy ja napisałam w swoim poście coś przeciw pozostałym imionom? A tym bardziej przeciw dzieciom, które je noszą? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_k Re: w złobku 05.09.06, 22:06 olianka napisała: > Czy ja napisałam w swoim poście coś przeciw pozostałym imionom? A tym bardziej > przeciw dzieciom, które je noszą? Nie napisalas. W takim razie czy mozesz wytlumaczyc, co mialas na mysli piszac, ze moze Honoratka zaprzyjazni sie z Grazynka? I czemu akurat z Grazynka, a nie Nikola? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: w złobku 05.09.06, 22:12 Miałam na myśli to, że Honorata i Grażyna są bardziej z tej samej bajki niż Honorata i Nikola. Ale może się mylę. Mnie te imiona bardziej do siebie pasują. Pozatym nie napisałam też, że może nie zaprzyjaźni się z Nikolą. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_k Re: w złobku 05.09.06, 22:20 olianka napisała: > Miałam na myśli to, że Honorata i Grażyna są bardziej z tej samej bajki niż > Honorata i Nikola. Ale może się mylę. Mnie te imiona bardziej do siebie pasują. > Pozatym nie napisałam też, że może nie zaprzyjaźni się z Nikolą. Ja tez sadze, ze imiona Honorata i Grazyna pasuja do siebie bardziej niz Honorata i Nikola, ale nie uwazam, ze imiona przyjaciol powinny do siebie pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: w złobku 05.09.06, 22:26 A ja uważam, że tej dyskusji nie ma sensu kontynuować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś