juleczka4 01.10.06, 20:23 Ostanio był Ksawery (mam nadzieję ,że taka pisownia ) Dziś rodzeństwo Oliwia i Jakub Myślę, że ten program również pomoże nam rozeznać się odrobinę w trendach imienniczych oraz chrakterkach dzieciaczków. Postaram się co niedzielę wpisywać imiona dzieci uczesniczących w tym programie. Myślę ,że póki co te 3 imiona nas nie zaskakują zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda_m Re: Super niania IP: *.eu.org 01.10.06, 20:43 No Ksawery to żadko nadawane imię teraz. Ale Oliwia i Jakub to najpopularniejsze imiona(biorąc pod uwagę, że właśnie jakieś 3 lata temu Oliwia była bardzo popularna). No zobaczymy jakie imiona przyniesie kolejny odcinek . PS. Ja też oglądam "Super nianię" . Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Ciekawe, dlaczego nazwe tego programu 01.10.06, 21:05 pisze sie z bledem ort.? Widzialam plakaty reklamowe i od razu uderzylo mnie po oczach...A pamietacie "skandalik" kilkanascie lat temu w "Czarze Par" zwiazany z odmienianiem nazwisk? Moze i teraz ktos zareaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Super niania 02.10.06, 14:29 Oglądałam kiedyś program o podobnej formule, ale jednorazowy i na licencji amerykańskiej. Jedno z dzieci pokazywanej rodziny miało na imię Faith (Wiara)... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Super niania 01.10.06, 21:35 gaudencja napisała: > A co to za program? Zajrzyj w program TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziunia Re: Super niania IP: 213.199.252.* 03.10.06, 14:44 Gaudencja raczej nie ma programu TV Z grubsza chodzi o to ze pani pedagog z jakims tam doswiadczeniem pomaga rodzicom opanowac rozbrykane dzieci Polskiej wersji jeszcze nie widzialam, ale ogladalam ten program na Clubie i przerazilam sie tym co dzieci potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Super niania 03.10.06, 15:00 Ja widzialam pare odcinkow w TV niemieckiej...Zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Super niania 03.10.06, 21:26 Gość portalu: adziunia napisał(a): > Gaudencja raczej nie ma programu TV Wyobraz sobie ,że wiem o tym Ale neta ma, tak?? więc swoją ciekawość może zaspokoic wpisaniem w wyszuiwarkę superniania ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Super niania 04.10.06, 23:39 juleczka4 napisała: > Ale neta ma, tak?? więc swoją ciekawość może zaspokoic wpisaniem w wyszuiwarkę > > superniania ) Adziuni bardzo dziękuję, w necie poszukałam, choć musze powiedzieć, że coś tu słabo działa, bo początkowe wyniki nie były zbyt adekwatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Super niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:35 Następni będą Jakub i Adam Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 03.10.06, 18:35 > Następni będą Jakub i Adam Nie wyprzedzaj faktów . Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: Super niania 03.10.06, 20:55 Bardzo podoba mi sie orginalna angielska wersja Super Nanny z Jo Frost jako doradzajacy zagubionym rodzicom Fajna tez jest polska wersja, a rodzice czy w Polsce, czy w UK maja podobne problemy z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Super niania 10.10.06, 18:17 Mimo, że watek jest o programie Superniania, to ja chciałabym wspomnieć również o programie tv, tyle, że o "Dużych Dzieciach". Przeważnie imiona dzieci wystepujących w programie nie są zbyt oryginalne, ale czasem zdarzy sie jakiś wyjątek. Napiszę może imiona, które pamiętam: Edward-pojawił sie w odtatnim odcinku Jadzia Karol Julia Gabrysia Ala Aleksander Xawery(szkoda,ze przez x) Zosia Ten Ewward zaskoczył mnie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Super niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:15 W Dużych dzieciach jest jeszcze Leon. A przynajmniej był. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Super niania 12.10.06, 23:18 Franek,Asia i Zuzia-w kolejnym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Super niania 13.10.06, 13:42 mamaemmy napisała: > Franek,Asia i Zuzia-w kolejnym odcinku. Hmm ciekawe imiona Myślę ,że pasująca do siebie 3 Odpowiedz Link Zgłoś
youngkarol_sigma Re: Super niania 04.04.25, 17:33 A wy wiecie że Franek cały czas krzyczał Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 23.10.06, 22:01 We wczorajszym odcinku był Kacper i Bartek. A dodam jeszcze, że we wcześniejszym odcinku Joanna i Zuzanna były bliźniaczkami. Uważam, że fajny zestaw dla bliźniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 29.10.06, 19:11 W dzisiejszym odcinku był nastoletni Łukasz, 8-letnia Zuzanna i 3,5-letnia Natalia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziunia Re: Super niania IP: 213.199.252.* 29.10.06, 21:07 Sprostowanie - 8-letnia Maja Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 30.10.06, 08:40 Tak, masz rację, to była Maja. Nie wiem czemu napisałam inaczej.. Może dlatego, że bardzo podobnie odbieram oba imiona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Super niania IP: *.eu.org 05.11.06, 17:46 W dzisiajszym programie: Łukasz-8l. Bartek(Bartłomiej/Bartosz?) i Kacper-5 l. Swoją drogą niezłe diabły z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Super niania IP: *.eu.org 05.11.06, 22:01 Mała poprawka ) Łukasz- 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 06.11.06, 08:57 Dodam, że Kacper i Bartek byli bliźniakami. Jeszcze do niedawna nie wierzyłam w potwory, ale te dzieci naprawdę nimi były. D Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 12.11.06, 21:36 Dziś był trzyletni Bartuś. Swoją drogą bardzo fajny chłopczyk . Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 12.11.06, 21:37 aha, zapomniałam dodać, że w następnym odcinku będą trojaczki. Imiona jeszcze nieznane.. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 20.11.06, 14:33 Kasia, Wojtek, Piotrek - trojaczki Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Super niania 20.11.06, 14:41 koza_w_rajtuzach napisała: > Kasia, Wojtek, Piotrek - trojaczki Hmm bez rewelacji Ale ten odcinek super niani zwalił mnie z nóg..... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Super niania 03.12.06, 18:35 W poprzednim odcinku była Wiktoria i Oliwia. Dziś natomiast był Mateusz i Antoś (urocze dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś