Gość: natalia IP: *.chello.pl 13.12.06, 17:39 To moje imię i muszę przyznać, że dobrze się nosi. Moim zdaniem Natka dla małej dziewczynki brzmi dobrze a Natalia poważnie dla dorosłej kobiety. A co Wy o nim sądzicie? Nie obrażę się za słowa krytyczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: Natalia 13.12.06, 18:03 Nie należy do moich najbardziej ulubionych imion, ale brzydkie nie jest. Neutralne jak dla mnie. Ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Natalia 13.12.06, 18:08 Ładne imię, mnie jednak się źle kojarzy. Tak miałby na imię mój brat, gdyby urodził się siostrą Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Natalia 13.12.06, 18:52 Dla mnie imię neutralne. Byłoby ładne, ale moim zdaniem jest dość blade wyrazowo albo zimne, trudno mi dokładnie powiedzieć, o co chodzi. Jestem z nim bardzo osłuchana (kilka znajomych rówieśnic Natalii) i dlatego przeraża mnie jego obecna popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Natalia 14.12.06, 22:48 Podobało mi się 28 lat temu,gbybym wtedy urodziła córkę/urodził się syn/to by została Natalią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuska Re: Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:06 natalia to bardzo ładne imie!!mnie wkurzaja takie wypowiedzi tego typu -to jest imie neutralne'' żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Natalia 15.12.06, 22:12 Dlaczego Cię wkurzaja takie wypowiedzi? Czy nie dajesz prawa innym do nieodczuwania entuzjazmu do tego imienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Natalia IP: *.chello.pl 15.12.06, 23:00 Ja zawsze byłam w szkole jedyną Natalia w klasie, oprócz mnie było kilka osób o tym samym imieniu w całej szkole więc ciesze się, że mam takie a nie inne imię bo mogłam się poczuć taka... wyjątkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Natalia 15.12.06, 23:18 Ja też miałam jedną Natalię w klasie i kilka Natalii w szkole i dlatego imię to zawsze odbierałam jako... bardzo popularne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Natalia IP: *.chello.pl 15.12.06, 23:36 W liceum miałam 5 Ol, 3 Magdy, 3 Kasie w klasie więc kilka Natalii w szkole sprawiało, że miałam zupełnie inny punkt widzenia na popularność imion. Miałam też 4 Michałów, 2 Janków, 2 Rafałów, 2 Tomków. reszta to były na szczęście pojedyncze imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Natalia 16.12.06, 00:14 IMO to ładne imię ale bardzo się mi osłuchało. Odpowiedz Link Zgłoś