Gość: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:38 Witajcie!!!1Mam na imię Aneta.Mam dwoje dzieci Nicol(4)i Adrianka(2).Właśnie dowiedziałam się że będę mieć drugą córkę cały czas zastanawiam się nad imieniem.Nicola chce żeby siostrzyczka nazywała się Laura albo Angelika,nastomiast Adrian choć mały ma na oku imię Jula lub Weronika(jego faworytki z podwórka, córki moich znajomych) Podobają mi się te imiona ale wolę poprosić was o pomoc.Czekam na propozycję i poinformuję was o wyborze imienia.A i ja też wtrącę do sprawy mojej siostry Madzi.Ja cały czas odradzam Magdzie tej adopcji.Jej dzieci są bardzo małe, a szczególnie Kornelia.Kolejne małe dziecko w ich domu spowodowało by mniejsze zainteresowanie starszymi dziećmi.Klaudia i Fifi mogli by się poczuć odtrąceni.Nie polecam adopcji, zwłaszcza gdy ma sie malutkie dziecko w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Imie dla mojego 3 dziecka 19.12.06, 19:57 I Laura i Weronika sa ładnymi imionami. Julię bym odrzuciŁa, bo jest baaardzo popularna. MOże jeszcze Liwia, Berenika? Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Imie dla mojego 3 dziecka 19.12.06, 20:03 A mnie się widzi, że Aneta i Madzia to jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Imie dla mojego 3 dziecka 19.12.06, 20:17 Odpowiadasz na : blaszany_dzwoneczek napisała: > A mnie się widzi, że Aneta i Madzia to jedna i ta sama osoba. może masz rację... a może to nawet ta sama pani od Alfonsyny - Fonsi... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla mojego 3 dziecka 19.12.06, 21:25 blaszany_dzwoneczek napisała: > A mnie się widzi, że Aneta i Madzia to jedna i ta sama osoba. Dziewczyny piszą z innych IP, ale co innego jest ciekawe - Madzia pisała, że jej siostra Aneta ma 3 dzieci. Dla córki z tych 4 imion wybrałabym Laurę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Imie dla mojego 3 dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:05 No cóż....ludzie są różni i mają różne zdania na dany temat.Uważam,iż wasze oskarżenia są nie słuszne,ponieważ Magda jest moją siostrą i nawet gdyby było to samo IP to czy nie uważacie,że siostry są sobie najbliższe i mogą korzystać z jednego komputera??Proszę te dwie osoby które mnie oskarżały o zastanowienie się nad swoim zachowaniem.Do Madzi też były oskarżenia w spraiwe adpocji.Myslicie,że ona pisze to by zwrócić na siebie uwagę?Nic bardziej mylnego.Pozdrawiam tych co nie są fałszywi i nie oskarżają bez dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś