Gość: zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:27 Urodziłam niedawno a wciąż niew jakie imię dla mojej córci. Nie wiedziłam że wybór imienia może mi sprawić tyle kłopotu i niezdecydowania . Jest przecież tyle imion ciekawych a ja NIE WIEM czy to ma być Kinga, Inga, czy Amelia choć Patrycja może stare imie ale też jakos mi się podoba.Co wybrać Córcia jest blondynka o niebieskich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolmadakia Re: A może Kinga? IP: *.interpc.pl 30.01.07, 12:53 Przyjemne rozterki Oczy i włosy mogą jeszcze zmienić kolor,więc chyba tym nie ma się co sugerować.Jeśli chodzi o moje zdanie to Patrycji b.nie lubię.Amelia zła nie jest,ale teraz ,zdaje się,mamy do czynienia z wysypem Amelii.Ja wybrałabym Kingę-jest mocna i pełna wdzięku,a jednocześnie niebanalna.Inga też nie najgorsza,ale podoba mi się mniej.Tyle ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka86k Re: A może Kinga? IP: 62.233.146.* 30.01.07, 13:40 Jestem za Kingą. To imię świetnie "się nosi" mimo iż czasem brak fajnych zdrobnień. Sama jestem Kingą i nie przepadałam za uporczywym zdrabnianiem mojego imienia. Amelia też ładne i wg mnie bardzo dziewczęce imię - Amelka - ale faktycznie mocno juz spopularyzowana. Patrycja - to imie nigdy nie budziło we mnie pozytywnych skojarzeń. Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: A może Kinga? 30.01.07, 15:23 W zasadzie te trzy imiona poza Patrycją,która już miała swój czas popularności są dobre,ale może jeszcze przejrzysz jakiś spis imion w internecie?I tak decyzja należy do Ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: A może Kinga? IP: *.chello.pl 30.01.07, 19:49 Jestem za Kingą, pozostałe imiona nie podobaja mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: A może Kinga? 30.01.07, 20:26 Byłabym za Amelią. Kinga jest dość twarda i nie ma sensownych zdrobnień. Na Patrycję sezon już minął; a może Letycja? Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: A może Kinga? 30.01.07, 21:27 Kinga nigdy mi się nie podobało, ale Inga bardzo! Dla blondyneczki o niebieskich oczach nasunęło mi się teraz Melania (blisko proponowanej Amelii). Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: A może Kinga? IP: *.pronet.lublin.pl 05.02.07, 15:41 Kinia, Kindzia, kingusia, Kingunia, kiniunia, Kindzorek, Kedziorek Odpowiedz Link Zgłoś
berinda Re: A może Kinga? 08.02.07, 15:24 Moja czteroletnia blondynka o niebieskich oczach ma na imię Inga. Piękne, dumne, niebanalne imię. I jak ładnie się zdrabnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: A może Kinga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:36 amelka, moja koleżanka tak dała corce na imię, jest pięknie ))patrycja bylo już modne pare ładnych lat temu, a może oliwia ? Odpowiedz Link Zgłoś