Gość: Paula IP: 81.15.194.* 26.02.07, 17:34 Mam koleżankę, której rodzeństwo i ona sama nosi ciekawe imiona. A mianowicie: Sara, Eunike, Noemi i Daniel. Jak wam się podoba, bo mnie średnio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Moja koleżanka 26.02.07, 17:57 Eunike czy Eunika? Eunika i Noemi podobają mi się bardzo, Sara i Daniel niezbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: Moja koleżanka 26.02.07, 18:16 Eunika sliczne !!! Reszta taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Moja koleżanka 27.02.07, 11:39 Bardzo mi się podoba imię Noemi. Daniel nie wydaje mi się wcale taki bardzo oryginalny. Sara - nie podoba mi się. Eunike/Eunika - dla mnie zbyt wymyślne i udziwnione. A propos oryginalnych imion. Znam dwie dorosle siostry - Ludwikę i Matyldę. Imiona rzadkie, ale nie jakieś totalnie niespotykane. Ostatnio się dowiedzialam, że mają jeszcze dwie przyrodnie siostry - Lukrecję i Ramonę. W sumie taka czwóka brzmi naprawdę niźle Odpowiedz Link Zgłoś
ria5 Re: Moja koleżanka 27.02.07, 11:39 Eunika i Noemi ladnie, Sara srednio a Daniel w ogole mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś