Gość: pluk IP: *.bulldogdsl.com 03.05.07, 23:22 zastanawiam sie co jest takiego 'zlego' w imieniu Alan. A L A N jesli juz pada na tym forum to zazwyczaj jako imie, ktorego nie nalezy nadawac. dlaczego sie nie podoba? czy jest tu ktos komu sie to imie podoba? poprosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: krytykowane imie 03.05.07, 23:32 Mnie sie nie podoba jego brzmienie, poza tym odbieram je jako nowy import do jęxyka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja OT 03.05.07, 23:33 Czy mogłabyś mi powiedzieć, zmieniając temat, czy piszesz z USA? jakiś czas temu mieliśmy tu ogromny problem z trollem, który też pisał z tego samego serwera, IP było wprawdzie inne, sprawcą m.in. tego wątku, i chciałabym się dowiedzieć np. czy ten prowajder zapewnia stałe, czy zmienne IP. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: OT 03.05.07, 23:34 A poza tym, podpisuję się pod Abielą. Ponadto brzmienie imienia wydaje mi się być dośc bezbarwne. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: OT 03.05.07, 23:51 Mnie osobiście to imię nie zachwyca, tzn nie dałabym tak na imię swojemu dziecku, lecz nie przeszkadza mi i nie razi u innych, odbieram je jako normalne imię i nie rozumiem skojarzeń z ANALEM, jak to tu kiedyś ktoś napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: OT IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.05.07, 00:38 bulldogdsl to dostawca internetu we Wielkiej Brytanii Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Zestaw linków 04.05.07, 00:54 Rozmawialiśmy o nim już nieraz. Po to jest wyszukiwarka, żeby z niej korzystać. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=Alan&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=12924&poz=0&A_szukaj=tresc&x=12&y=2&zywe=2 Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: krytykowane imie 04.05.07, 09:56 Mnie się to imię wydaje totalnie mało męskie. O pretensjonalności już nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: krytykowane imie 04.05.07, 11:02 Wydaje mi sie bardzo malo meskie, takie rozmemlane. Podobnie jak Emil. bleee Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: krytykowane imie 04.05.07, 17:40 astomi25 napisała: > Wydaje mi sie bardzo malo meskie, takie rozmemlane. Podobnie jak Emil. > bleee J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi28 Re: krytykowane imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:35 wydaje mi się mało męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latoya li Re: krytykowane imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:21 to bardzo ladne imie nie przejmuj sie i wcale nie jste takie nowe!!! znam dwoch alanow w wieku 16 i 22 lata i sa super mi to imie na pewno kojarzy sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: krytykowane imie 04.05.07, 18:01 Znam 30 letniego Alana - niestety nie Polaka. Imię jest bardzo wdzięczne w funkcjonowaniu. Lubię jego brzmienie. Nie przejmuj sie absolutnie negatywnymi opiniami. Wyraza je ludzie którzy mają zupełnie inny gust niż Twój. Alan jest bardzo OK !! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: krytykowane imie 04.05.07, 18:44 Gość portalu: Latoya li napisał(a): > to bardzo ladne imie nie przejmuj sie i wcale nie jste takie nowe!!! znam dwoch > > alanow w wieku 16 i 22 lata i sa super mi to imie na pewno kojarzy sie dobrze Dla mnie 22 lata to mikroskopijny wręcz czas funkcjonowania imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latoya li Re: krytykowane imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:14 ale to jednak nie to samo co boom na julie lub dziwadla typu lutoslawa aha i oboje sa polakami ich rodzice takze i mieszkaja w polsce a to imie jest sliczne i dziecko napewno bedzie kiedys widzieczne Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: krytykowane imie 04.05.07, 20:53 Gość portalu: Latoya li napisał(a): > ale to jednak nie to samo co boom na julie lub dziwadla typu lutoslawa Otoż to, Alan w porównaniu z nimi to swieżutkie spapugowanie wspaniałego Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latoya li Re: krytykowane imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:30 Co za roznica czy spapugowany jest wschod czy zachod?? wazne ze imie jest ladne gyby nie ta roznorodnosc bylyby same 'slawy' a dochodzenie o korzenie tego imienia to juz troche czepianie sie . wazne ze imie ma latwa pisownie jest dzwieczene i osoby ktore je nosza sa zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: krytykowane imie 05.05.07, 00:02 Gość portalu: Latoya li napisał(a): > Co za roznica czy spapugowany jest wschod czy zachod?? Masz rację, ale nie pisałam wcale, ze to pierwsze mi się podoba wazne ze imie jest > ladne Kwestia gustu. > gyby nie ta roznorodnosc bylyby same 'slawy' Powiem Ci, że ta różnorodność imion, jaka była na przykład w średniowieczu, podoba mi sie dalece bardziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisly Re: krytykowane imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:08 Gość portalu: Latoya li napisał(a): > wazne ze imie ma latwa pisownie jest >dzwieczene i osoby ktore je nosza sa zadowolone. najpierw przeczytalam dziwaczne dzwięczne to napewno imię Alan DLA MNIE nie jest, tak jak np. Dawid tak po prostu Odpowiedz Link Zgłoś