Gość: kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:17 jak nazwać swoje dziecko? Rozpatruję te dwa imiona, o inne propozycje nie proszę jaka jest ich popularność według statystyk? wolałabym, żeby nie było ich zbyt wiele pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shilla01 Re: Filip, czy Hubert?? 14.06.07, 12:57 Filip zdecydowanie bardziej popularny. Jakieś 10 lat temu faworyt nr ! dla mojego syna. Dziś nie mam zdania na temat tego imienia. Zbyt popularny. Hubert mi sie podoba - choć tez dosyć popularny Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Filip, czy Hubert?? 14.06.07, 13:04 Hubert jest zdecydowanie rzadszy od Filipa, ale na pewno nie jest to imie niespotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aedo Re: Filip, czy Hubert?? IP: 80.48.73.* 14.06.07, 13:42 Oba ładne, ale chyba wybrałabym Huberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Filip, czy Hubert?? IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 14.06.07, 14:06 Hubert kojarzy mi się z hubą. Filip- wyskoczył jak Filip z konopii Moje propozycje: Mikołaj, Jaś, Piotruś, Leon, a może Daniel ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Filip, czy Hubert?? 14.06.07, 20:46 Hubert jest częstszy od Filipa w całej populacji, ale wśród małych dzieci Filip występuje częściej. Twój wybór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_4 Re: Filip, czy Hubert?? 14.06.07, 21:00 Filip jest bardzo popularny. Hubert zaczyna mu dorównywać. Tyle obserwacji "na żywo", nawet bez śledzenia statystyk. Pisałam już gdzieś na tym forum, jak pewnego razu przeżyłam mini-szok, bo podczas jednego przedpołudnia spotkałam kilku małych chłopców o imieniu Hubert. W przypadku Filipów - większy przekrój wiekowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza T. Re: Filip, czy Hubert?? IP: *.chello.pl 15.06.07, 14:02 Filip jest zdecydowanie ładniejszy od Huberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Filip, czy Hubert?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:04 Filip ładniejszy ale popularniejszy Odpowiedz Link Zgłoś