amelia83 16.07.07, 22:41 julia 10 zuzanna 8 karolina 7 oliwia 7 aleksandra 6 maja 5 amelia 4 alicja 3 daria 3 maria 3 marta 3 weronika 3 antonina 2 hanna 2 magdalena 2 natalia 2 wiktoria 2 ada adela amanda andżelika anna barbara dominika emilia ewelina gabriela helena iga kamila katarzyna kinga krystyna izabela judyta laura łucja marika matylda michalina milena natasza nikita nikola pola tola rebeka zofia jakub 10 kacper 7 maciej 7 bartosz 6 jan 6 adam 5 michał 5 piotr 5 igor 4 maksymilian 4 patryk 4 szymon 4 tymon 4 antoni 3 dawid 3 + david (niepolskie nazwisko) krzysztof 3 mateusz 3 adrian 2 bartek 2 eryk 2 kamil 2 marcin 2 mikołaj 2 robert 2 tomasz 2 wiktor 2 aleks emil damian filip joachim karol leon maksym marcel paweł ryszard samuel sergiusz stanisław zbigniew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: WnŚ Warszawa 16.07 16.07.07, 22:44 Adela mnie zachwyciła! Nikita nie jest czasem chłopcem? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 16.07 17.07.07, 18:04 Nikita jest dziewczynką, szokuje mnie nieco zestawienie tak typowo męskiego imienia z nazwiskiem zakończonym na -ska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Warszawa 16.07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:51 Samuel, Rebeka - ladnie. Caly czas Julki i Kuby... o boze.. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: WnŚ Warszawa 16.07 17.07.07, 09:46 Zuzanna, jak obserwuję, coraz bardziej dogania Julię. Ech... a tak mi się podoba to imię. Gdyby nie ta obłędna popularność... Ale i tak dam je Anielce na drugie, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: WnŚ Warszawa 16.07 19.07.07, 15:34 blaszany_dzwoneczek napisała: > Zuzanna, jak obserwuję, coraz bardziej dogania Julię. Ech... a tak mi się > podoba to imię. Gdyby nie ta obłędna popularność... Ale i tak dam je Anielce na > > drugie, a co! Aniela jest duzo ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: WnŚ Warszawa 16.07 17.07.07, 12:05 Jak zwykle Julka i Jakub na czele. Oliwia, która podobała mi się dawno temu, zrobiła się koszmarnie popularna Zdziwiła mnie Marta, osobiście znam tylko jedną osobę o tym imieniu, moją ciotkę. Gabriela tylko jedna, w moich stronach bardzo popularna. Podoba mi się Judyta, Matylda, Natasza, Milena. Ciekawa jest Rebeka, chociaż niezbyt mi się podoba pisownia. Z męskich imion podoba mi się Eryk i Stanisław. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: WnŚ Warszawa 16.07 19.07.07, 15:50 zastanawiam się też nad Zuzanną i Julią, ale wobec popularności tych imion chyba sobie odpuszczę, nie chciałabym, żeby w klasie potem było 5 Julek. Ale cieszę się, że raczej dominują "normalne" imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_taka Re: WnŚ Warszawa 16.07 19.07.07, 20:42 Zaskoczył mnie Zbigniew Wśród Stasiów, Jasiów i Franków wyróżnia się na plus (podobnie zresztą jak Ryszard). A czołówka jest do bólu nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Antonina 19.07.07, 23:13 A co myślicie o rosnącej popularności Antoniny? Trochę szkoda. Ale ja mam dopiero 17 lat, więc trend się z pewnością zmieni zanim zostanę mamą Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Antonina 19.07.07, 23:45 Tak, Antonina może już wylądować do tego czasu na pierwszym miejscu I myślę, ze jej popularność będzie dalej rosła, bo to bardzo poręczne imię - ma dostojną pełną formę oraz mnogość poręcznych zdrobnień. Szykowałabym się na Twoim miejscu na inne imię, np. Józefinę albo Wincentynę. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Antonina 21.07.07, 00:08 Tylko że ta Antonina jakoś bardzo przypadła mi do serca Myślę, że nie będę się specjalnie przejmować statystykami. Z drugie strony... Józefina podoba mi się, ale chyba nie aż tak, może na drugie? Wolę np. Łucję Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Antonina 21.07.07, 09:27 Mex, do czasu jak będziesz nazywać swoją córeczkę, jeszcze Ci się wszystko może odmienić Mnie na przykład jeszcze rok temu nawet w głowie by nie postało, że ze wszystkich imion, które rozważałam, które mi się z dawien dawna i w miarę od niedawna podobały nie wybiorę żadnego, tylko nagle pojawi się inne imię, zupełnie wcześniej nieobecne w moich rankingach i z każdym dniem coraz bardziej bedzie przyćmiewać te moje wcześniejsze "pewniaki" Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Antonina 21.07.07, 12:07 Blaszany Dzwoneczku, wiem doskonale, ze gusta się zmieniają Mnie też jeszcze jakiś czas temu przez myśl nie przeszło, że będzie mi się podobać Antonina. Tak sobie tylko gdybam, kombinuję i szukam ciekawych imion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta Re: Antonina IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 21.07.07, 13:37 Albertyna i Ernestyna tez sa niezle...... Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Antonina 21.07.07, 13:57 Z Ernestyną mam baaardzo kiepskie skojarzenia, Albertyna wydaje mi się zbyt wydumana, ale dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś