Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:39 Ktore ładniejsze ? Klara chyba bardziej znane. Klarysa tez niezle Podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Klarysa czy Klara 09.08.07, 09:43 Bardziej podoba mi się Klara. Klarysa tak naprawdę to w ogóle mi się nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Klarysa czy Klara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:50 Kozo, zrozumiale, ze Klara bardziej Ci sie podoba Jest sliczne. Klaryska tez niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Klarysa czy Klara IP: *.eranet.pl 09.08.07, 11:54 Podoba mi sie Klara. Sliczne imię!!!!! Eleganckie i szykowne. Nie planujemy z mężem juz trzeciegi dziecka, ale gdy się przytrafi córeczka , to moze nazwiemy ją Klara! Super imię, pięknie brzmi. Klarysa, nie podoba mi się w ogóle!!!!!! Co za imię!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Do Izy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:08 Czemu tak krzyczysz ? Klarysa to normalne imię. Nie każdemu musi sie podobac przeciez. Ale żeby tak od razu z wykrzyknikami ? Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: Klarysa czy Klara 09.08.07, 13:34 hehe, klarysa... jak bylam nastolatka, mam mnie tak nazywala, dla zartu... pamietam jeszcze jak mnie wolala: "klarysa"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Klarysa czy Klara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:50 Klara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Klarysa czy Klara IP: *.nat.tvk.wroc.pl 09.08.07, 19:45 Jak dla mnie- zdecydowanie Klara. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Klarysa czy Klara 09.08.07, 21:05 Z tych dwóch - Klara. Chociaż żadne nie jest w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Klarysa czy Klara 09.08.07, 21:33 Klara, tylko Klara. Klarysa to narzeczona Rudolfa Czerwononosego w drugiej części filmu i obawiam się że może się dzieciakom z Rudolfem kojarzyć... W ogóle chyba ważna wskazówka dla przyszłych mam: oglądać kreskówki, takie najpopularniejsze dobranocki i filmy typu disney, z okresu ok. 2 lat przed narodzinami potomka (no, trochę przesadzam), teraz ze wszystkiego robię remake'i, dopisują dalsze części i fantastyczne imię może skojarzyć się dzieciom z jakimś nie daj Boże negatywnym czy humorystycznym bohaterem, no i tragedia... Tych kreskówek, które powstaną po narodzinach dziecka, już się nie przewidzi, ale zabezpieczyć się można przynajmniej przed tymi sprzed jego narodzin... Pozdrawiam Malwinka Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Klarysa czy Klara 11.08.07, 11:53 a mi się chyba bardziej podoba Klarysa, choć żadne nie podoba mi sie jakoś szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Klarysa czy Klara 11.08.07, 19:57 Klara. Już mojemu partnerowi powiedziałam,że takie imię będzie nosiła nasza córka. bo uwielbiam to imię i gdybym mogła,to sama bym takie sobie wybrała (i w zakresie własnych pourodzeniowych możliwości - wybrałam) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Klarysa czy Klara 12.08.07, 16:25 Klara. Ale Klarysa też ma swój, lekko klasztorny, urok. Odpowiedz Link Zgłoś