Gość: kunegunda IP: *.chello.pl 28.10.07, 09:23 rodzice: Anna i Krzysztof, starsza córka Karolina, a syn - około 7-8 lat ma na imię Tarkan...Co o tym sądziecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Tarkan 28.10.07, 09:52 a nie było czasem takiego wykonawcy? może to na jego cześć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Tarkan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 08:25 Nie podoba mi sie. Turecki (chyba) piosenkarz tak sie wlasnie zwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Tarkan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 11:24 cmok-cmok-dokładnie z tym się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
sevilay Re: Tarkan 29.10.07, 17:54 O matko,droga! Serio? Tak, był taki wykonawca.Nawet jest nadal-pamietacie jak jakiś czas temu turecka piosenkarka wygrała konkurs Eurowizji? To on był własnie autorem (ponoć) zwycięskiej piosenki. Tarkan to imię tureckie-ale wybaczcie,ze teraz nie będę szukała znaczenia-kiepsko się dzisiaj czuję. Nawet mi się to imię nie podoba-z tarpanem mi się kojarzy. Trochę mi się to niezbyt podoba,bo to takie imię dla polskiego dziecka ni z gruszki ni z pietruszki.Pewnie na cześć piosenkarza. Czy ci rodzice w ogole wiedza co to imię znaczy i skąd się wywodzi? Watpię. No,cóż nadali to ich sprawa.Ciekawe tylko jak to dziecko będzie sobie radziło z tym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Tarkan 29.10.07, 21:20 Kojarzy mi się z Tarkaanem z "Opowieści narnijskich". I niespecjalnie podoba. tiny.pl/jh1t Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d [...] 30.10.07, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wierzba_b Re: Tarkan 31.10.07, 16:19 Kojarzy się z chwytaniem tarpana na arkan przez parkan Odpowiedz Link Zgłoś