martyna_kupiecka 16.12.07, 22:57 Potwierdziły sie przypuszczenia pani doktor...dziewczynka,bo siusiaka jak nie było tak nie maA szkoda... Marcjanna Klara? Klara Marcjanna? Bibianna?Nadzieja?Laura?Celina?Antonia?Lilianna? Doszło tyle imiona i już ogłupiałam... Babcia->Nadzieja Tatuś->Laura Idalka->Antonia w wersji Antosia...więc jak już to Antonia Siostrzyczka 2->Klara,Lilianna Zaprzyjaźniona Sąsiadka->Celina Ja już nie wiem wszystkie mi się podobają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: 100% dziewczynka... 16.12.07, 22:59 Mnie najbardziej podoba się Klara Marcjanna oraz Nadzieja. Odrzuciłabym Bibiannę, Laurę, Celinę i Liliannę a Antonę zmieniłabym w Antoninę. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: 100% dziewczynka... 16.12.07, 23:10 Wybierałabym między Klarą, Marcjanną, Bibianną i Nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: 100% dziewczynka... IP: 24.182.22.* 17.12.07, 04:40 Jesli nazwisko brzi Kupiecka, to choc Klara jest pieknym imieniem w tym zestawieniu brzmi jakos nie teges. Nazwisko jest zbyt opisowe i raczej mocno (przynajmniej mi) sie kojarzy przymiotnikowo. Uwielbiam Marcjanne, ale tez bym tak nie dala na imie, podobnie jak Nadzieja (Nadzieja Kupiecka brzmi jak nazwa stowarzyszenia . Moim zdaniem dobry zestaw to Laura Kupiecka, Antonia lub Antonina, Manuela, Malwina, Milena, Matylda. Pozdrawiam, Milla Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: 100% dziewczynka... 17.12.07, 09:37 Tez w kontekscie nazwiska jestem za Antonia Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: 100% dziewczynka... 17.12.07, 10:43 Gość portalu: Milla napisał(a): > Jesli nazwisko brzi Kupiecka, to choc Klara jest pieknym imieniem w tym > zestawieniu brzmi jakos nie teges. Nazwisko jest zbyt opisowe i raczej mocno > (przynajmniej mi) sie kojarzy przymiotnikowo. Uwielbiam Marcjanne, ale tez bym > tak nie dala na imie, podobnie jak Nadzieja (Nadzieja Kupiecka brzmi jak nazwa > stowarzyszenia . Moim zdaniem dobry zestaw to Laura Kupiecka, Antonia lub > Antonina, Manuela, Malwina, Milena, Matylda. > Pozdrawiam, Milla Rzeczywiście Nadzieja Kupiecka odpada Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: 100% dziewczynka... 17.12.07, 11:24 A dlaczego szkoda, że nie ma siusiaka? Dziecko to dziecko. Dziewczynki nie są w niczym gorsze ani lepsze od chłopców. Klara - ślicznie . Marcjanna - ślicznie Bibianna - zbyt dziwacznie Nadzieja - ślicznie Laura - ślicznie, ale teraz to imię robi się popularne Antonia - pretensjonalne wg mnie. Lilianna - ładnie Celina - ślicznie, ale chyba zbyt babciowo się kojarzy Reasumując zdecydowałabym się na Klarę i Macjannę. Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 wlasnie 17.12.07, 12:00 to samo chcialam napisac. Z wymienionych przez Ciebie podobaja mi sie Klara, Laura, Lilianna i Marcjanna, za Nadzieja nie przepadam... Dziewczynki sa super, ja tam zaluje, ze mam tylko jedna:o) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_kupiecka Re: wlasnie 17.12.07, 16:35 Ja wiem,że dziewczynki są super ale ja mam już dwie takie słodkie panny i myślałam,że tym razem będzie chłopak.Natomiast nazwisko Kupiecka nie jest nazwiskiem moich córeczek.Ja nazywam się Martyna Kupiecka-Kopeć.Nazwisko Kupiecka jest nazwiskiem panieńskim. Ida Kopeć Kornelia Kopeć Marcjanna Kopeć? Klara Kopeć? Nadzieja Kopeć? Odpowiedz Link Zgłoś
anu.lla Re: wlasnie 23.12.07, 00:37 jestem dokładnie w tej samej sytuacji, trzeci orzeszek w brzuchu okazał się być trzecią księżniczką. No cóż, jak się ma za męża specjalistę od płci pięknej to nic się zrobić nie da. W każdym razie z Twoich propozycji optuję za Marcjanną pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: 100% dziewczynka... IP: *.brhm.adsl.virgin.net 18.12.07, 00:13 A ja z tych wszystkich stawiam na Celinę. Nie kojarzy mi sie wcale babciowo. To ładne imię nosi je np. Celine Dion. Jest oryginalne i miedzynarodowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: 100% dziewczynka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 08:21 Do nazwiska Kopeć Marcjanna Klara Kopeć Klara Marcjanna Kopeć zestaw drugi chyba lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: 100% dziewczynka... 23.12.07, 00:27 Marcjanna i Klara podobają mi się najbardziej, chyba nadałabym właśnie w takiej kolejności pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: 100% dziewczynka... 23.12.07, 12:33 Marcjanna i Antonia, a może Cecylia zamiast Celiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: 100% dziewczynka... IP: *.chello.pl 23.12.07, 13:12 Marcjanna, celina, antonina i lilianna odpadaja jak dla mnie bo jest teraz boom na te imiona. Bardzo podoba mi sie natomiast imię Bibianna Ja tez mam problem z imionkiem, tylko w moim przypadku doktor wypatrzył siusiaka ) Odpowiedz Link Zgłoś