Gość: zabcia IP: *.brnt.adsl.virgin.net 04.01.08, 09:26 Nie moge zdecydowac sie na imie jak bedzie chlopiec..Moim ulubionym od lat imieniem jest Maksymilian ale mieszkamy za granica i maz chce to imie przez ,,x'' co juz tak bardzo mi sie nie podoba. Myslalam tez o Maksymie ale przez ,,x'' zupelnie odpada. Ostatnio spodobal mi sie Krystian- jest ladne i meskie. Moze zaproponujecie cos dziewczyny, z tym ze musi byc miedzynarodowe.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: imie dla chlopca 04.01.08, 09:42 Krystian również jest kłopotliwy, za granicą to raczej Christian. Proponuję z imion o identycznej piswoni: Miron Kilian Kasjan Leonard Leander Leon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabcia Re: imie dla chlopca IP: *.brnt.adsl.virgin.net 04.01.08, 10:01 Dzieki abiela. Z Twoich propozycj podoba mi sie Leon ale mezowi niestety nie..Moze jeszcze jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imie dla chlopca 04.01.08, 10:12 Klemens Gustaw Ludwik Tytus Adam Jeremi Bruno Hugo Konrad Ale tu już nie zawsze pisownia się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabcia Re: imie dla chlopca IP: *.brnt.adsl.virgin.net 04.01.08, 10:21 Adam to ulubione imie meza. Ale czy nie za pospolite? Mnie podoba sie bardzo Bruno, Hugo,Jeremi. Dzieki jeszcze raz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imie dla chlopca 04.01.08, 10:33 Gość portalu: zabcia napisał(a): > Adam to ulubione imie meza. Ale czy nie za pospolite? Mnie podoba sie bardzo > Bruno, Hugo,Jeremi. Dzieki jeszcze raz Pozdrawiam Dla mnie Adam jest faktycznie zbyt pospolity, bardzo podoba mi się Hugo. Odpowiedz Link Zgłoś