kontaminacja 09.02.08, 13:06 z przedszkola mojej corki. Chlopcy: Dziewczynki: Seweryn Agata Piotr Jaśmina Mateusz (trzech!) Kinga Dominik Maria Krzysztof Aleksandra (dwie) Igor Marcelina Nikodem Anna Oskar Paulina Kacper Elżbieta (dwie) Konrad (dwoch) Jak Wam sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cicuta Re: Imiona 3-latkow... IP: *.acn.waw.pl 09.02.08, 13:29 hmmm.. jakos zupelnie inaczej, niz u mojej jakie to przedszkole (panstwowe? prywatne?) i jakie miasto, mozna wiedziec? u Felki nie pamietam wszystkich,a le z tych co pamietam: Ania, Emma, dwie Julie, Oliwia, Patrycja, Mateusz, dwóch Kacprów, dwóch Maćków, Gabrysia, Grześ, Matylda,, dwie Weroniki... Przedszkole panstwowe, Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Imiona 3-latkow... 09.02.08, 21:15 Przedszkole panstwowe w Trojmiescie. Na Pomorzu chyba nie ma wysypu tych najbardziej popularnych imion, no poza Julka moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna Re: Imiona 3-latkow... IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.08, 21:24 chlopcy-macej,damian,daniel,oskar, patryk, kuba dziewczynki- paulina,oliwia,ewa,natalia,julka Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona 3-latkow... 09.02.08, 23:14 Podoba mi się Agata, Jaśmina, Marcelina i Elżbieta. Odpowiedz Link Zgłoś