rurka-z-kremem 27.07.08, 00:09 Urzekło mnie to imię. Czy nie kojarzy się jednak jednoznacznie z malarzem Tycjanem i, co za tym idzie, z tycjanowskimi włosami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Tycjan 27.07.08, 11:07 Może i kojarzy, ale czy to źle? Znany mi Tycjan jest artystą, więc imię pasuje do niego doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Tycjan 27.07.08, 17:35 Podoba mi się, a im więcej jest Tycjanów, tym mniej to imię kojarzy sie tylko z malarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
penellopa Re: Tycjan 28.07.08, 09:35 Znajomi mają Tycjana - mówią do niego Tysiu Mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: Tycjan IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 10:02 Znam mamę Tycjana.Będzie miał ok. 3 lat.Nawet mi się podoba,ale...średnio dla dziecka.Ale ponieważ dzieci szybko /zbyt szybko/ zmieniają się z dorosłych to może być,bo moim zdaniem do dorosłego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rurka-z-kremem Re: Tycjan 28.07.08, 10:40 Dziękuję za opinie. Jeśli w przyszłości urodzę syna, koniecznie zostanie on Tycjanem. Na razie jednak pomysł z Tycjankiem zachwalam brzemiennej sąsiadce. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franka Re: Tycjan IP: *.gprs.plus.pl 28.07.08, 22:59 poznałam kiedys sympatyczna PANIA tycjane Odpowiedz Link Zgłoś