madziarek_edziecko 01.10.03, 12:05 Nie wiem, czy ten wątek się przyjmie, ale spróbować nie zaszkodzi. Tak więc proszę o wpisywanie imion Waszych rodziców. Może być ciekawie, jak sądzicie? Ja zaczynam: moi rodzice: Maria i Stanisław rodzice Rafała: Jadwiga i Stanisław. Pozdrawiam mocno! Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Imiona naszych rodziców 01.10.03, 13:34 Bardzo ciekawe , dołączam się czym prędzej Rodzice - Jadwiga i Kazimierz Teściowie - Basia i Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
ani_st Re: Imiona naszych rodziców 01.10.03, 14:16 rodzice: Danuta i Edmund tesciowie: Agnieszka i Czesław swietny pomysl A Odpowiedz Link Zgłoś
gota Re: Imiona naszych rodziców 01.10.03, 14:47 to ja tez chce! bedzie orginalnie rodzice: Marcin i Anna tescie: Miroslaw i Miroslawa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
procenka olek& olka!!! 01.10.03, 16:42 hej, moi rodzice: aleksander stanislaw + aleksandra wanda (co za zestaw!) tesciowie: anna + mieczyslaw a my: izabela + marcin synek: rubik (ruben), ostatnio flirtuje z rowiesniczka zuzanna pozdr iza Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Imiona naszych rodziców 01.10.03, 15:16 rodzice: Grażyna i Stanisław teściowie: Genowefa i Marian (urzedowo) Adam (na chrzcie) Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Imiona naszych rodziców 01.10.03, 21:00 rodzice : Celina i Jan teściowie : Teresa i Apoloniusz Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: Imiona naszych rodziców 02.10.03, 09:27 Rodzice: Wanda Irena i Kazimierz Stanisław Teściowie: Anna i Włodzimierz Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Imiona naszych rodziców 02.10.03, 10:41 Czesc ! No to ja tez dolaczam : Moi rodzice to DANIELA i ZBIGNIEW Tesciowie : BÄRBEL i ERICH (niemieckie imiona ) Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
advokat Re: Imiona naszych rodziców 02.10.03, 20:32 > moi rodzice: Maria i Stanisław Moi również. Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Imiona naszych rodziców 03.10.03, 08:35 pozdrawiam serdecznie - a oto my: rodzice Oli (mnie znaczy): Halinka i Marianek rodzice Marcinka (szanownego małżonka): Joanna (Hania) i Lotar badziul Odpowiedz Link Zgłoś
majcia74 Re: Imiona naszych rodziców 03.10.03, 13:33 A moi to Dorotka i Tadeusz A mojego Mariusza /niemęża/ to Grażynka i Szczepan Maja Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_76 Re: Imiona naszych rodziców 04.10.03, 19:57 Moi rodzice: Henryk i Eulalia (wszyscy mówią na nią Grażyna - tak miało byc pierwotnie, ksiądz się nie zgodził na chrzcie, a babcia chciała, żeby było oryginalnie Rodzice Krzysia: Janusz i Gabriela Nasze małe będzie Milena albo Mateusz Buziaki Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Imiona naszych rodziców 07.10.03, 04:31 Moi Rodzice-Alina i Jan Tesciowie-Julia i Stan pozdrawiam-Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
tesska Re: Imiona naszych rodziców 07.10.03, 08:47 Moi rodzice, to: Elzbieta i Jerzy a tesciowie Alina Krzysztof My Sylwia Robert Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Imiona naszych rodziców 07.10.03, 17:38 moi rodzice- Monika (ale wyprzedziła swoja epokę) i Henryk rodzice Grześka- Krystyna i Mieczysław Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Imiona naszych rodziców 07.10.03, 17:38 Ale fajny wątek! U mnie jest tak: moi rodzice: Ewa i Andrzej Rodzice męża: Maria i Jarosław Kasia, siostra Małgosi, żona Sebastiana, mama Juliusza Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Imiona naszych rodziców 08.10.03, 09:26 To ja tez sie dopisuje : rodzice Grazyna i Tomasz. tesciowie Maria i Benito Bea Odpowiedz Link Zgłoś
maja_m1 Re: Imiona naszych rodziców 08.10.03, 15:40 Jak wszyscy to wszyscy... maja też moi rodzice: Wanda i Tadeusz (Henryk - drugie imie) rodzice męża (Mariusza): Maria i Waldemar a w najbliższym czasie planujemy począć Polę albo ... w przypadku chłopca kilka propozycji : Michał, Piotr albo coś jeszcze wymyślimy pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Imiona naszych rodziców 23.10.03, 17:42 Rodzice: Elzbieta i Zbigniew Tesciowie: Leokadia i Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Imiona naszych rodziców 09.10.03, 20:06 No to ja też się dopiszę: Moi rodzice: Elżbieta, Henryk Męża Rodzice: Urszula, Jacek My: Anna, Marcin Synuś: Kamil Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
caterinka1 Re: Imiona naszych rodziców 09.10.03, 22:01 MOI RODZICE; MARIAN I HALINA MOJEGO RODZICE;ULA I ZDZISIU MAMA AMELKI POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona naszych rodziców 14.10.03, 17:29 No to jeszcze musze rodzicow uzupelnic ja: Aniela i Mieczyslaw maz: Käthe i Johann Ania Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: Imiona naszych rodziców 15.10.03, 09:14 Rodzice: Wanda, Józef teściowie: Anna, Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Imiona naszych rodziców 15.10.03, 10:34 No to ja też dorzucę swoje trzy grosze: staruszkowie - Dagna, Marek teście - Patricia, Douglas pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: Imiona naszych rodziców 15.10.03, 13:12 Rodzice: Elżbieta i Zenon Teście: Krystyna i Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
honeczka Re: Imiona naszych rodziców 18.10.03, 19:18 rodzice:Regina i Zygmunt teściowie:Elżbieta i Eugeniusz(ś.p) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasynowiec Re: Imiona naszych rodziców 23.10.03, 00:13 rodzice;Wiesława i Edward teściowie;Krystyna i Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
pepsii Re: Imiona naszych rodziców 29.10.03, 12:08 Rodzice: Małgorzata i Krzysztof Teściowie: Urszula i Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: Imiona naszych rodziców 29.10.03, 12:35 Teresa i....Euzebiusz Teściowie: Teresa i Czesław Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Imiona naszych rodziców 30.10.03, 10:37 moi: Krystyna Anna i Marian Adam Pawła: Walentyna i Jurij Odpowiedz Link Zgłoś
berluk Re: Imiona naszych rodziców 30.10.03, 12:23 Czesc tu synalek nastepujacych rodzicow: Henryk, Maria i zarazem ziec nieodzalowanej pamieci tesciow: Józef, Stanisława tudziez łociec dwóch szkrabow: Jan (zwany Jaś, Janek, a wcześniej Nionio), Krzysztof (zwący się w swych dwuletnich ustach Kisiuch) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz975 Re: Imiona naszych rodziców 30.11.03, 11:48 Rodziceanuta i Jan Teściowie:Urszula i Stanisław My:Anna i Artur A nasze ukochane dziecko to Grzegorz Dodam jeszcze, że Grześ będzie miał siostrzyczkę Gabrysię Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: Imiona naszych rodziców 30.11.03, 17:00 moi rodzice: Zofia i Andrzej mojego meza: Jadwiga i Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: Imiona naszych rodziców 17.12.03, 00:05 Rodzice:Lidia i Stanisław Teściowie:Adela i Mieczysław Odpowiedz Link Zgłoś
bajakaja Re: Imiona naszych rodziców 17.12.03, 10:50 Niezły pomysł z tymi Rodzicami: moi Rodzice: MARIA, LECH rodzice męża: DANUTA, JACEK Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aste Re: Imiona naszych rodziców 17.12.03, 12:59 moi : Zofia Zdzisław Marcina: Anna Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Imiona naszych rodziców 30.01.04, 19:54 Helena i Leszek Mama miała być Halina, ale ksiądz się na chrzcie nie zgodził. Przez to łamie się trochę rytm, bo jej siostry to Krystyna i Lucyna. Odpowiedz Link Zgłoś
rosey Re: Imiona naszych rodziców 31.01.04, 01:11 Czy mysleliscie kiedys o tym, ze kiedy naszym rodzicom nadawano imiona, to byly one nowe, swieze, trendy... Tak, tak - kiedyś Henryk i Halina to tak jak teraz np. Dominik i Klaudia. Trudno uwierzyc, prawda? A to dlatego, ze jestesmy od dziecka przyzwyczajemi do pewnych imion i kojarzymy je z pewnym pokoleniem. Moi Rodzice: Gabryela i Mieczyslaw Tesciowie: Malgorzata i Norbert Odpowiedz Link Zgłoś
mariaj2 Re: Imiona naszych rodziców 31.01.04, 11:03 Moi Rodzice: Bronisława i Henryk teściowie: Stanisława i Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena22 Re: Imiona naszych rodziców 31.01.04, 17:28 moi rodzice : Koletta (mówią Kasia) i Marek rodzice mojego chłopaka: Eugenia (mówią Dzidka) i Marek Odpowiedz Link Zgłoś
moniqueee Re: Imiona naszych rodziców 02.02.04, 19:26 Imiona moich rodziców: MARIA & BOGDAN Przy okazji caluski dla moich kochanych rodzicow, choc raczej tutaj nie zajrzą ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Re: Imiona naszych rodziców 14.02.04, 15:16 Oto nmoje dane: imiona rodziców, to Janina i Jakub, a teściów Urszula i Zbigniew.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś