seducho 27.09.08, 10:02 znalazłam stary wątek,gdzie gaudencja napisała forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=23101509&a=23104125 a moja znajoma w dodatku jest córką Iwony Nie przepadam, za żadnym z tych imion A wy co myślicie? Mimo tego, że mam bardzo pozytywe skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia_slonko Re: Adrianna Patrycja 28.09.08, 14:30 Patrycja i Iwona są dla mnie bardzo na NIE ale Adrianna to IMO piekne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: Adrianna Patrycja 28.09.08, 16:32 Patrycja stanowczo nie, Iwona dopuszczalne, natomiast Adrianna podoba mi się bardzo, ale znam dwie i obu bardzo nie lubię i ze względu na skojarzenia moja córka tak mieć na imię nie będzie (jeśli oczywiście będzie córka)...swoją drogą jak to jest, że takie fajne imię takie dwie zołzy (żeby się gorzej nie wyrazić) noszą... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Adrianna Patrycja 28.09.08, 18:46 Niezbyt mi sie podoba, ale zestaw Patrycja i Adrianna to zestaw dla sióstr z którym spotkałam się kilkakrotnie. Nawet nie sądziłam, że Adrianna jest tak popularna. Aha i do tych dwóch imion jeszcze często dołącza Klaudia - w różnych kombinacjach przy dwóch dziewczynkach i w pełnym zestawie przy trzech Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Adrianna Patrycja 29.09.08, 14:57 a pakuję Klaudię, Patrycję, Iwonę i Adriannę do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś