pitu_finka 20.11.08, 17:51 Czekam na brata dla mojej Zosi. I potrzebne mi imię dla niego Zosia została Zosią bo od dawna baardzo mi się to imię podobało. Dopieo jak zaczęłam chodzić do piaskownicy to się dowiedziałam że to taka plaga z tymi małymi Zosiami. No, ale Zosia jest Zosia i tak juz zostanie Ale imię brata musi "pasować" i w miarę możliwości nie być tak popularne. Podoba mi się Antoś ale wiadomo - z Antosiami jak i z Zosiami. Stefan? I co jeszcze? Do niczego nie jestem przekonana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Brat Zosi 20.11.08, 18:20 Stefan jest idealny! Zaproponowałabym jeszcze Jerzego, Wojciecha, Witolda i Zbigniewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaupa Re: Brat Zosi IP: 163.1.80.* 20.11.08, 18:28 Strasznie podobalby mi sie Tadeusz, gdyby nie literackie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Brat Zosi 20.11.08, 19:19 Też pomyślałam o Antosiu. A może Jerzy, Karol, Grzegorz? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Brat Zosi 20.11.08, 21:30 Antosiów jest mniej, niż Zoś, i na Twoim miejscu bym zaryzykowała. Stefan tez bdb, a może Bolek? Kazio? Odpowiedz Link Zgłoś
anianiunia2507 Re: Brat Zosi 20.11.08, 21:43 ahhh Zosia slicznie!!! a do Zosi moze Stas?Karol?Antek tez slicznie tak jak Jan!!! zycze powodzenia hihi to nie takie proste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Brat Zosi 21.11.08, 13:51 Mnie również podoba się Antoni oraz Stefan. Może spodoba ci się Gustaw? Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Brat Zosi 21.11.08, 20:35 Ja mam Stasia a teraz czekam na Zosię Antos podobałby mi się tez bardzo w tym zestawie, a i Tadeusz niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iryska Re: Brat Zosi IP: *.as.kn.pl 23.11.08, 15:20 Zosia i Antoś bardzo ładny zestaw, cho faktycznie Antek może dorównac niedługo popularności Zosi. Zosia i Gutek, Staszek, Franek tez byłoby nieźle. Albo może Filon i Zofia niczym <filozofia> Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Brat Zosi 23.11.08, 18:03 Padło już wiele pięknych propozycji, a ja dorzucę jeszcze Szczepana (może spodoba Ci się bardziej niż Stefan?), Andrzeja i Marcina. A Antoni jest moim zdaniem świetnym pomysłem, nie jest raczej nadmiernie popularny - w kazdym razie ja nie poznałam jeszcze żadnego małego Antka. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Brat Zosi 23.11.08, 21:43 Dzięki za propozycje!!! Tadzio fajny ale fatalnie brzmi z nazwiskiem. Antoni mnie kusi ale małż odmawia współpracy ostatnio; twierdz że ANtoś/Antek brzmi fajnie ale Antoni juz nie. Upiera sie przy Janie ale do dwusylabowego nazwiska wolałabym dłuższe imię. Grzegorz odpada - skojarzenia Czekam dalej na propozycje a za przedstawione dziekuję, bede mysleć. Mamy jeszcze 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Brat Zosi 23.11.08, 21:50 A może Jan w jakimś tradycyjnym, dwuelementowym zestawie? Jan Kanty, Jan Chryzostom, Jan Nepomucen, Jan Gwalbert? Odpowiedz Link Zgłoś
bemari Re: Brat Zosi 24.11.08, 03:14 Moje propozycje: Zosia i Piotruś Zosia i Adam Zosia i Ksawery Zosia i Józek Zosia i Tomasz Zosia i Damazy Zosia i Błażek Zosia i Gniewko Zosia i Staś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Brat Zosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:22 Zosia i Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynkas Re: Brat Zosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 00:00 Zosia i Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś