kkatarynka 26.04.09, 19:06 Z moim dzieckiem w szpitalu leżał chłopiec o imieniu Daniel i nazwisku Jeleń. Po prostu porażka dla mnie. Albo nadmiar wyobraźni rodziców albo zupełny jej brak. Co sadzicie o takim rogatym zestawie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: Daniel Jeleń 26.04.09, 19:17 > Z moim dzieckiem w szpitalu leżał chłopiec o imieniu Daniel i > nazwisku Jeleń. Po prostu porażka dla mnie. Albo nadmiar wyobraźni > rodziców albo zupełny jej brak albo brak tego skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Daniel Jeleń 26.04.09, 19:24 IMO bardzo złe zestawienie. Nie chodzi mi tylko o rogaciznę, ale o zestawienie imienia z nazwiskiem. Leleń będzie, albo inny Lejeń. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Daniel Jeleń 26.04.09, 20:09 Coz, nie kazdy kojarzy Daniela z danielem . Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Daniel Jeleń 26.04.09, 23:06 Nie podoba mi się brzmieniowo, ale w pierwszej chwili też się z danielem nie skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Daniel Jeleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:36 a mamie też to powiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Daniel Jeleń 27.04.09, 16:20 > Z moim dzieckiem w szpitalu leżał chłopiec o imieniu Daniel i > nazwisku Jeleń. Brutalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Daniel Jeleń 27.04.09, 16:37 Oj, kiepski zestaw. Po pierwsze skojarzenia z dziczyzną. Po drugie - imię i nazwisko zlewają się ze sobą, na ogół podoba mi się aliteracja, ale tutaj to przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Daniel Jeleń 27.04.09, 18:33 Ja też zwróciłam uwagę przede wszystkim na niefortunne brzmieniowo zestawienie imienia z nazwiskiem. Dziczyzna potem Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Daniel Jeleń 28.04.09, 09:40 jut-ra napisała: > Ja też zwróciłam uwagę przede wszystkim na niefortunne brzmieniowo zestawienie > imienia z nazwiskiem. Dziczyzna potem Ja tak samo, cięzko wymówić ten zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Daniel Jeleń 27.04.09, 19:05 brak wyobraźni albo szczególne poczucie humoru rodziców Nie wiem co obstawiać... Odpowiedz Link Zgłoś