mamulka-kubulka 08.05.09, 21:50 Moj ty6p dla fasolki w brzuszku to Karina lub Filip. Podobaja wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.solis Re: imiona co myslicie? 08.05.09, 22:01 Karina moze byc,ale imie filip mi sie nie podoba i zawsze bedzie mi sie kojarzylo z powiedzeniem "wyskoczyl jak filip z konopi". Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: imiona co myslicie? 08.05.09, 22:08 Nie będę pisać tego samego co mrs.solis, wyjęła mi to spod klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
anas1988 Re: imiona co myslicie? 08.05.09, 22:03 Filip- mnie sie bardzo podoba, sama ma Filusia. A Karina, rzecz gustu. Kazde imie jest ladne jak sie je ladnie wypowiada Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: imiona co myslicie? 08.05.09, 22:10 Jak dla fasolki w brzuszku, to Karinka albo Filipek ewentualnie, żeby pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: a ja bym dala- szparagowa. 09.05.09, 08:20 dobre , dobre widze,że nie jestem jedną,która to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
maroco1977 Re: imiona co myslicie? 08.05.09, 23:55 Nie podobaja mi sie, znam jedna Karine straszna zolza, a Filipow nie dosc ze sporo to jeszcze z tym ''wyskakiwaniem z konopii'' mi sie natretnie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka mamunia-filipunia 09.05.09, 08:03 bo mamunia-karinki nie pasuje. Fasoleńka ucieszy się bardzo jak mamunia nazwie ją,swojego cukiereczka piękniusim zdrobnionkiem.Mów już do brzusia,tak żeby mężulek słyszał:Filipunio Dla dziewczynki proponuję Kasia bo będziesz mogła mówić mamunia- kasiunia. O rany ale mi cukier podskoczył,brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: mamunia-filipunia 09.05.09, 08:27 A to jakiś obowiązek jest, żeby unikać zdrobnień? Odpowiedz Link Zgłoś
petto Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 08:30 mamulka-kubulka bedziesz miała dzidziusia? gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka3 Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 08:47 no tak, na e-mamie już fasolki bywają i imionka dla nich, co za dno... Odpowiedz Link Zgłoś
jantarowo Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 10:09 podobala mi sie karina i tak miala miec corka na imie...ale ze zmienilam faceta to poczulam obowiazek zmiany imienia dla dziewczynki z kariny zrobila sie kamila, zeby nie bylo a filip jak filip moze byc, ale moj syn tak by nie mial na imie... Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 13:21 Karina mi się nie podoba za grosz, Filip tak. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 13:24 ...ale jeśli masz w brzuszku faktycznie fasolkę, to dla syna odpowiedni będzie wyłącznie Piękny Jaś, a dla córki Longina, Augustynka, Juliska, Katarzynka (zresztą poszukaj sobie innych odmian sama) Odpowiedz Link Zgłoś
n0elia Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 15:04 Dziwna sprawa z ta Kariną, już chyba 3 wątek z tym imieniem pojawił się w ostatnim czasie...czyżby robiła się modna? Mi osobiście nie podoba się Karina, Filip może być. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 18:40 Nie ma szans na modę, ma już za sobą okres efemerycznej popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 18:33 Karina - OK Filip - mi się nie podoba, no i też zawsze kojarzy mi się z konikiem polnym Filipem z "Pszczółki Mai" Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: imiona co myslicie? 09.05.09, 19:02 Karina to tylko dla konia, nienawidzę jej za podobieństwo do Karoliny. A Filip raczej neutralny, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia07 Re: imiona co myslicie? 22.05.09, 14:46 A nie ładniejsze by było Dominisia,Amelka,Bartuś Kacperek? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: imiona co myslicie? 22.05.09, 20:25 o rety, jak mnie dobijają fasolki, dudunie itp. jakoś nie mogę do nich imion dobrać, bo mi się kojarzą niepoważnie. a przy natłoku zdrobnień mam ochotę tylko powiedzieć "no kurwunia maciunia". ad rem - Karina i tak mi się nie podoba, a Filip jest ostatnio zbyt popularne jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś