anyaw73 20.12.03, 21:50 tak wlasnie bedzie mial na imie moj syn w przyszlosci, co do imion zenskich jeszcze sie nie zdecydowalam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Stefan Teodor 20.12.03, 22:47 Musze przyznac, ze oba imiona mi sie podobaja, choc sama bym tak synka nie nazwala. ania Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Stefan Teodor 21.12.03, 12:59 Dobry wybór! Stefan to bardzo ładne imię. A do imienia Teodor mam sentyment z powodu mojej ukochanej bajki o Telesforze i Teodorze. Pa, M. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Stefan Teodor 21.12.03, 14:00 Czesc ! Oba imiona moich wujkow-i pomimo tego nie sa w moim guscie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anyaw73 Re: Stefan Teodor 21.12.03, 22:03 a wiec Stefan to na czesc Stefana Karwowskiego, tak zwanego 40 latka i rownierz mojego idola. Teodor poprostu bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Stefan Teodor 22.12.03, 10:32 Mnie się Stefan też bardzo podoba. A Teodor sam w sobie tak sobie, ale zdrobnienie Teoś jest urocze Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Stefan Teodor 23.12.03, 22:35 Witaj. Obydwa te imiona nie są w moim guście, w ogóle mi się nie podobają i źle kojarzą. Ale to oczywiście tylko i wyłącznie moja opinia, którą sie nie sugeruj. Najważniejsze, że Tobie te imiona się podobają, bo to Twoje dziecię ma je nosić. A moje zdanie to taka mała, tyci kropelka. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś