gobisha 22.07.09, 15:59 moze to troche nie to forum, a raczej na pewno, ale co Ty tu jeszcze robisz?! Od kilku tygodni "na dniach" rodzisz Alicjada Polskie książki w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lysa.spiewaczka Re: Szampanna 22.07.09, 20:55 To ja tylko wpadam na to forum by zobaczyć, czy Szampanna założyła już wątek pt "mój Bobik ma na imię...." a tymczasem ona jeszcze za rodzenie się nie wzięła??? Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Szampanna 22.07.09, 21:23 ech, no właśnie... co za życie Ja od chyba 6 tyg siedzę na torbie (a raczej na tykającej bombie), bo nikt na czele z moim lekarzem nie dawał mi szans na urodzenie w terminie - a tu nic! Ja też uważam, że to skandal Chętnie nadam Bobikowi na drugie jakieś imię oznaczające uparciucha, krnąbrne dziecko, zmorę rodziców lub coś w tym guście Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Szampanna 22.07.09, 22:02 Proponuję imię Kordus, "późno urodzony", vide pl.wikipedia.org/wiki/Kordula Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Szampanna 22.07.09, 22:14 Dzięki. Niespecjalnie mi się podoba, więc jak dzieć się szybko zdecyduje, to może jednak odpuszczę i zostanę przy tym wybranym Odpowiedz Link Zgłoś