merytmillka2005 02.08.09, 21:02 Ostatnio podoba nam się Natalia Maja i Arian Jan:+)Oby tylko tak zostało:+))ale ładne są:+) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:08 A mnie się nie podoba. Szczególnie Arian Jan Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:11 merytmillka2005 napisała: > Ostatnio podoba nam się Natalia Maja i Arian Jan:+)Oby tylko tak > zostało:+))ale ładne są:+) mała pomyłka chodziło o ADRIAN JAN:+) Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:18 Drugie i tak jest mało używane a nam się i tak podoba:+)są gusta i guściki:+) Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:19 A jakie tobie się podobają Olianka? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:20 Jakie mnie się podobają to akurat tutaj nieistotne. Adrian Jan się rymuje i to jest niefajne. Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:23 Nieistotne to jest to że się imiona rymują:+)ani mnie to nie świerzbi ani nie bawi:+)dla nas jest ok,a zdaniem rodziny piękne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:25 Adrian nam się podoba a drugie imię chce dobrać po zmarłym wujku,którego bardzo kochałam.Dla dziewczynki oba dobrałam takie które mi się podobają:+) jeśli bym miała zmienić to drugie to nie wiem na jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:30 Wiesz, że Natalia jest tak samo popularna, jak Julia? Adrian jest nie w moim guście, a Adrian Jan - fajnie, że chcecie uczcić wujka, ale to brzmi jakby echo powtarzało końcówkę Adriana, albo jakby płyta się zacięła. Adrian Julian jest niewiele lepszy, bo też ma dwa razy taką samą końcówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:35 Acha to o to chodzi.Wezmę to pod uwagę. Natalia nam się podoba ze wzg na ładne zdrobnienia Natalka, Nati, Nataluś. A co do Adriana to może ADIAN MICHAŁ ALBO ADRIAN JACEK? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 22:43 Michał lub Jacek na drugie są o wiele lepsze. Można też bez drugiego, ale może jest po kim nadać drugie, żeby z jednej strony uczcić kogoś bliskiego, z drugiej strony żeby imię pasowało do pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:27 Po mężu Przemysław za długie. A Adrian Julian to chyba źle dobrane? Odpowiedz Link Zgłoś
merytmillka2005 Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 21:36 A najlepiej jedno imię bo kłopotu nie będzie:+)) Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak dla mnie:+) 02.08.09, 23:42 I Natalia, i Adrian, bardzo mi się podobają, natomiast podzielam opinię, że powtórzenie ostatniej sylaby u Adriana nie będzie brzmieć dobrze. Samo Adrian albo samo Jan byłoby o wiele lepsze. Bardzo mi się też podoba zestawienie Adrian Michał. A Jan Przemysław? Natalia śliczne, sama nie nadam, bo zbyt popularne, ale lubię Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jak dla mnie:+) 03.08.09, 01:01 a mnie sie oba nie podobają. zamiast Natalii wybrałabym Atalie (zresztą, szczyt mojej listy ) bardzo podobnie się zdrabnia, identycznie niemalże, a brzmienie ma ciekawsze Adriana zastąpiłabym Aronem lub Arwidem. A na drugie imie dałabym po rodzicach czy po dziadkach, zupełnie nie przejmując się, jak razem brzmią. w końcu, nigdy się dwoma nie przedstawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Jak dla mnie:+) 03.08.09, 12:08 W zeszłym roku wśród najczęściej nadawanych żeńskich imion Natalia była na 6. miejscu, a Maja na 4. Chyba że popularność Ci absolutie nie przeszkadza. Adrian jest IMO sezonówką i mnie osobiście zawsze kojarzył się niemęsko. Może jednak po wujku Jan na pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Jak dla mnie:+) 03.08.09, 13:52 Natalia Maja od biedy moze byc, chociaz imie jest superpopularne od ok.15 lat. Adrian jest dla mnie fatalny, ale to Wasz wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Jak dla mnie:+) IP: *.171.96.34.static.crowley.pl 03.08.09, 15:24 Nie podobają mi się Mam znajomą, która na córkę Natalię mówi Natala, brr. I miałam kiedyś kolegę, któremu każdy dzieciak przekręcał imię na Ardian. Najważniejsze, że Wam się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Jak dla mnie:+) IP: 213.25.144.* 03.08.09, 16:30 Natalia-bardzo ładnie,Maja-ładne,ale tylko na drugie.Nie wyobrażam sobie,żeby ktoś kiedyś mówił do mnie babciu Majko,albo ciociu Majo.Adrian-jest świetne,Jan-już nie bardzo,ale na drugie(i dla uczczenia bliskiej osoby)może być. Odpowiedz Link Zgłoś